Djeka odgovorio Cunguu: CITAV ULCINJ TE PROCITAO

 

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaBespredmetno je raspravljati sa „ekspertom“ koji ni u 60. godini života nije naučio da se Završni račun budžeta ne može dijeliti: na parče, na komade, na dane ili mjesece, odnosno kako njemu odgovara. To je elementarno neznanje, što znači da Cungu danas ne bi prošao ni drugu godinu studija.

Ali, Cungu želi da bude, da mu može biti, i ekspert i tužilac i sudija.

Da ja nijesam bio ovlašćen da potpišem dugovanja prema Milki Way-ju sud bi to konstatovao i g. Mavrić ne bi imao pravo na naknadu. A te je naknade propisala Vlada i Ministarstvo poljoprivrede, kao što je i naša obaveza, kao Opštine, da pomažemo naše farmere i sve poljoprivrednike. Ja sam to činio. A gdje je Vaš „Pro Agro“, ili kako li se to već zvalo? Ili famozni plan o 700 zaposlenih u poljoprivredi!? Samo beskonačne obmane.

Svi znaju da vi mislite samo kako da pomažete sebi. Ništa i niko vas drugo ne interesuje. Ima desetine slučajeva i dokumenata koji govore o tome, ali želim da vam ovom prilikom postavim dva pitanja.

Da li ste Vi 27. juna 2012. sa mjesta predsjednika Opštine uputili Obavještenje AD „Otrantkomerc“ kojim ste otkazali Ugovor o zakupu 4.500 kvadrata potpisan na neodređeno u Totošima? Zaključili ste da Opština više nema interes za to, ali ste taj interes ubrzo iskazali Vi lično i vaša kompanija!? Toj kompaniji je iz budžeta Opštine upravo u tom periodu, zbog „greške vještaka“, isplaćeno 270 hiljada eura, a Opština nije uložila prigovor!? I sve pare tada, gle čuda, bijahu na računu!? Ko vjeruje da je sve ovo slučajnost.

Na naša pitanja da li i Vi imate imovinu u zahvatu Lokalne studije lokacije u Štoju ćutite kao zaliveni. Nemate odgovor da li građani Ulcinja treba da plaćaju vaše lične planove! Sada Vas pitamo: da li je tačno da ste sa vašim partnerima javni put, odnosno državnu imovinu založili kao hipoteku na tom prostoru!? I sve to uredno ovjerili kod notara!?

U svakom slučaju, imate vi, g.Cungu, dovoljno svojih problema. Pročitani ste sasvim u Ulcinju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Opština: NOVI IZGLED ULCINJSKE ČARŠIJE

Predsjendik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari je saopštio da je rekonstrukcija ulcinjske Čaršije projekat koji će potpuno promijeniti centar grada, odnosno dio od Trga maslina pa do Džamije Namazdjah. “Najbitniji dio projekta jeste izmjena i unifikacija

Predsjednički kandidat J.Milatović u srijedu u Ulcinju: SASTANAK SA PREDSJEDNIKOM OPŠTINE I TRIBINA SA GRAĐANIMA
Predsjednički kandidat J.Milatović u srijedu u Ulcinju: SASTANAK SA PREDSJEDNIKOM OPŠTINE I TRIBINA SA GRAĐANIMA

Kandidat za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović će u srijedu, 29. marta, posjetiti opštinu Ulcinj. On će tom prilikom razgovarati sa predsjednikom Opštine Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima.

Policija: UHAPŠEN STARAC ZBOG TRGOVINE LJUDIMA
Policija: UHAPŠEN STARAC ZBOG TRGOVINE LJUDIMA

Policija je preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da su H.Q. (77) i A.P. (18) izvršili krivično djelo trgovina ljudima, te je po nalogu tužioca H.Q. uhapšen. “Naime, H.Q. se

Ulcinj: U SUBOTU DAN OPŠTINE
Ulcinj: U SUBOTU DAN OPŠTINE

Dan Opštine Ulcinj se, po Statutu lokalne samouprave, proslavlja prve subote u aprilu, što znači da će ove godine to biti 1. aprila. Tim povodom će tokom cijele ove sedmice biti organizovano niz značajnih

CEDIS: U UTORAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA
CEDIS: U UTORAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u utorak, 28. marta, bez struje ostati sljedeća naselja: -u terminu od 8:00 do 15:00 sati: Zoganje, Donja Briska

Karate klub “REI”: Ekipa kadeta najbolja na “Pljevla Open 2023”
Karate klub “REI”: Ekipa kadeta najbolja na “Pljevla Open 2023”

Karate klub “REI’’je prošle subote učestvovao na 17. Medjunarodnom karate turniru “PLEVLJA OPEN 2023” u Pljevljima. Takmičari KK “REI ‘’ još jednom su dokazali da su najboli takmičari: