DPS: Nastaviti sa daljim razvojem i prosperitetom Vladimira i Ulcinja

U cilju što jednostavnijeg i efikasnijeg informisanja građana o projektima i planovima izborne liste čiji je DPS glavni konstituent, juče je u Vladimiru otvorena nova kancelarija te partije, četvrta takva po redu u Ulcinju.

Kako je saopšteno iz DPS-a, na ovom događaju prisutne je pozdravio potpredsjednik te partije Abaz Dizdarević koji je izrazio zadovoljstvo što se nalazi u Vladimiru na otvaranje ovog važnog partijskog punkta. Naveo je da otvaranje još jedne kancelarije predstavlja odraz transformacije arhitektonike političkog sistema DPS-a, u funkciji približavanja rada partije građanima.

“Ova kancelarija danas ima za zadatak da bude proaktivnija u smislu komunikacije sa građanima i upravo će tome poslužiti. Biće 365 dana otvorena za sve problem koji tište ovaj kraj”, rekao je on.

Dizdarević se posebno osvrnuo na listu koalicije DPS-a i Bošnjačke stranke na predstojećim izborima, izrazivši sigurnost u njen potencijal da pruži Vladimiru nastavak daljeg razvoja.

Kako je navedeno u saopštenju, koordinator ispred Predsjedništva DPS-a za Ulcinj Leon Gjokaj istakao je svoje zadovoljstvo što se nalazi u centru Ana e Malit, u Vladimiru, na otvaranju četvrte kancelarije DPS-a u Ulcinju i tom prilikom skrenuo pažnju na značaj kako urbanih tako i ruralnih sredina za Demokratsku partiju socijalista.

“Lista pod rednim brojem pet “DA, za Ulcinj i Crnu Goru” na predstojećim izborima dokazuje da Demokratska partija socijalista ne pravi razlike po regionalnoj, etničkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, čime prenosi evropski duh za koji naročito sada imamo potrebu”, kazao je Gjokaj i poželio prisutnima pobjedu na izborima 27. marta.

Skupu se obratila i predsjednica Savjeta mladih DPS Ulcinj, Arta Muçaj koja je, kako su saopštili, otvaranje kancelarije u Vladimiru označila kao uspješan početak izborne kampanje koja će se, kako je navela, krunisati pobjedom na lokalnim izborima.

“Dozvolite mi da pozdravim omladinu ovog mjesta, glavog stuba razvoja i prosperiteta opštine Ulcinj. Vjerujem da ćemo zajedno sa vašom podrškom biti pobjednici ovog izbornog ciklusa, a da će stanovnici ovog kraja ostati ovdje i da će pasoše korisititi samo u turističke svrhe”, poručila je ona.

Osim pomenutih, skupu su prisustvovali i predsjednica Alijanse žena DPS Crne Gore Drita Llolla, članovi Izvršnog odbora DPS Alen Nikezić, Aleksandar Pavićević i Nikola Divanović, predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Ulcinju Muamer Raščić, funkcioneri, članovi i simpatizeri DPS-a i koalicionih partnera, kao i mnogobrojni građani.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Osnovni sud Ulcinj: PODGORIČANINU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA
Osnovni sud Ulcinj: PODGORIČANINU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA

Miroslavu Baletiću (50) iz Podgorice u petak je nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Ulcinju određen pritvor od 30 dana zbog opasnosti od bjekstva i uticaja

Hotel Mediteran: PRODAJA INVENTARA DO PONEDJELJKA
Hotel Mediteran: PRODAJA INVENTARA DO PONEDJELJKA

Još samo 3 dana 499 euro Uzimaš sve unutrar sobe.   +382 69 154180 Hotel Mediteran – Ulcinj

Murati: ZATEKLI SMO 12.000 EURA NA ŽIRO-RAČUNU, DANAS IMAMO OKO MILION
Murati: ZATEKLI SMO 12.000 EURA NA ŽIRO-RAČUNU, DANAS IMAMO OKO MILION

Sekretar Sekretarijata za budžet i finansije u Opštini Ulcinj Arijan Murati kazao je da se nastavlja odličan rezultat u pogledu prikupljanja budžetskih prihoda . Kako

ŽRK Ulcinj: NAREDNE SEDMICE KREĆE TAKMIČENJE U PRVOJ LIGI
ŽRK Ulcinj: NAREDNE SEDMICE KREĆE TAKMIČENJE U PRVOJ LIGI

Ženski rukometni klub “Ulcinj” počinje drugu sezonu u Prvoj ženskoj ligi Crne Gore. Prošle godine u prvoj sezoni naš klub osvojio je odlično 4. mjesto.

EPCG: NASTAVLJAJU SE POPUSTI I U NAREDNA TRI MJESECA
EPCG: NASTAVLJAJU SE POPUSTI I U NAREDNA TRI MJESECA

Popust za utrošenu električnu energiju koji je važio od 1. jula do 30. septembra, primjenjivaće se do posljednjeg dana ove godine, odlučio je Odbora direktora