EPCG: Edukativni kviz “Dobra energija”

“Dobra energija” je kviz znanja koji je u formi mobilne igre objavila Elektroprivreda Crne Gore (EPCG).

“U ovom zanimljivom kvizu/igri, igrači mogu testirati svoje znanje iz domena energetske pismenosti kao i o raznolikim aspektima rada EPCG,  kao što su opšta energetska edukacija, servisi, energetska efikasnost, proizvodni objekti i slično”, saopštila je EPCG.

Takođe, igrači imaju priliku da osvoje poklone iznenađenja za pokazano znanje.

Učešće u ovom edukativnom kvizu je sasvim besplatno.

“Pitanja kojima se testira znanje su ustvari mini igre koje nose različit broj bodova, od 1-5, a u svakoj partiji moguće je osvojiti maksimalno 48 bodova. Mini igre mogu biti tipa četri odgovora, da/ne, baloni i slova koja nedostaju. Nakon što se odgovori na svih 15 pitanja u jednoj partiji, određuje se broj zvjezdica (munja), a osvajanjem tri zvjezdice-munje igrači se kvalifikuju za darivanje”, objašnjava EPCG

Za ovu igru obezbijedjen je ukupni nagradni fond od 3.000 eura.

“Izvlačenje se organizuje jednom sedmično u periodu od aprila do jula 2024. godine, u okviru čega će  dobitnicima biti dodijeljene 60 sedmičnih (EPCG promotivni paket u vrijednosti 20 eura) i 3 mjesečne nagrade (EPCG promotivni paket u vrijednosti od 100 eura), kao i jedna glavna nagrada (vaučer za putovanje u vrijednosti 1.000 eura)”, dodaje se u saopštenju.

Darivanje će biti organizovano od strane agencije Alicorn, u saradnji sa kojom je osmišljen i realizovan ovaj edukativni kviz. Učesnicima darivanja biti dodijeljeni identifikacioni brojevi od kojih će, upotrebom Random.org servisa, biti odabrani dobitnici slučajnim odabirom.

Edukativni kviz namijenjen je za starosnu dob preko 13 godina. Igrica se može preuzeti sa sljedećih linkova:

iOS verzijahttps://apps.apple.com/us/app/dobra-energija/id6478161802

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.alicorn.epcg

Za sva pitanja ili dodatne informacije u vezi sa igricom, možete se obratiti call centru besplatnim pozivom na broj 19100, a pravila možete pogledati i na www.epcg.com, odnosno profilima EPCG na društvenim medijima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Đerić: MANJE SIVE EKONOMIJE U ULCINJU, NEMA SELEKTIVNOSTI U NAŠEM RADU

TV CG, Naši u svijetu: HEROJI NJUJORKA IZ ULCINJA

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Centar za socijalni rad: UZ PODRŠKU PRIVREDNIKA OPREMLJENA POSEBNA PROSTORIJA
Centar za socijalni rad: UZ PODRŠKU PRIVREDNIKA OPREMLJENA POSEBNA PROSTORIJA

U prostorijama Centra za socijalni rad – Područna jedinica Ulcinj u petak je uz pomoć humanih ljudi, donatora (privrednika) iz opštine Ulcinj, adaptirana posebna prostorija koja će se koristiti za

CZIP: Vjetar u leđa nelegalnoj gradnji i uništenju važnih staništa
CZIP: Vjetar u leđa nelegalnoj gradnji i uništenju važnih staništa

Ukoliko bez dozvole gradite objekat koji ugrožava najvažniju koloniju ptica u Ulcinju – ništa ne brinite,  tu su crnogorske institucije da zdušno podrže nelegalni rad! Veoma jasnu i glasnu poruku

Kulturne znamenitosti i baština u funkciji turizma: DIO OKVIRA VAŽAN NA EVROPSKOM NIVOU
Kulturne znamenitosti i baština u funkciji turizma: DIO OKVIRA VAŽAN NA EVROPSKOM NIVOU

Ulcinj je najstariji grad na Jadranu. Na njegovoj teritoriji nalaze se dva antička grada: ulcinjski Stari grad i Šas (Svač). I oni su vazda bili interkulturni, što je najveći društveni kapital ove opštine.

Edukativna radionica: ŠTO ZNATI O ZEMLJOTRESIMA I ŠTO RADITI KADA SE DOGODE
Edukativna radionica: ŠTO ZNATI O ZEMLJOTRESIMA I ŠTO RADITI KADA SE DOGODE

Učenici ulcinjskih osnovnih i srednjih škola su u četvrtak u Velikoj sali Opštine Ulcinj prisustvovali edukativnoj radionici na temu “Sve što nijesmo znali o zemljotresima i šta raditi kada se dogode”.

TO: VEOMA DOBRA POSJETA U ULCINJSKIM HOTELIMA
TO: VEOMA DOBRA POSJETA U ULCINJSKIM HOTELIMA

Na ulcinjskoj rivijeri ovih dana boravi 2826 gostiju, saopšteno je iz Turističke organizacije. Kako se navodi, odlična je posjeta u hotelima, gdje je evidentirano 1.876 turista, dok je u privatnom smještaju