EPCG: POTROŠNJA STRUJE U OKTOBRU U ULCINJU KAO NA DRŽAVNOM NIVOU

Domaćinstva su u oktobru 2023. godine potrošila 94.093.622 kWh (kilovatsati) električne energije, što je 5,91 odsto manje u odnosu na potrošnju ostvarenu u septembru, a u odnosu na oktobar 2022-e potrošnja je veća za 1,74 odsto, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

“Prosječan oktobarski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 25,75 eura. Domaćinstva na Žabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju u vrijednosti od 18,88 eura, dok je najveća prosječna potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Nikšiću gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 29,16 eura”, kazali su iz te kompanije.

Kako se navodi, čak 70,4 odsto domaćinstava dobiće račun u vrijednosti do 30 eura, od 30 do 50 eura 17,9 odsto potrošača, od 50 do 100 eura 10 odsto kupaca, dok je potrošnja preko 100 eura očitana kod 1,7 odsto kupaca.

“Broj redovnih platiša (koji su ostvarili pravo na popust) je 207.936, odnosno 53,26 odsto domaćinstava u Crnoj Gori”, dodaju iz EPCG-a.

Inače. prosječna potrošnja struje je u domaćinstvima u Ulcinju u prošlom mjesecu bila kao na državnom nivou, tačnije 25,49 eura, dok je broj redovnih platiša povećan i iznosio je 7.289.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Đerić: MANJE SIVE EKONOMIJE U ULCINJU, NEMA SELEKTIVNOSTI U NAŠEM RADU

TV CG, Naši u svijetu: HEROJI NJUJORKA IZ ULCINJA

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

CEDIS: U SRIJEDU I ČETVRTAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA
CEDIS: U SRIJEDU I ČETVRTAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u srijedu i četvrtak, 6. i 7. decembra, bez struje biti sljedeća naselja: – u terminu od 07:30 do 15 sati: dio naselja

Istorija: ULCINJ SE NALAZIO NA NAJPOZNATIJIM MAPAMA SVIJETA
Istorija: ULCINJ SE NALAZIO NA NAJPOZNATIJIM MAPAMA SVIJETA

Da je Ulcinj od najranijih vremena poznat diljem svijeta svjedoči činjenica da se nalazi na čuvenoj geografskoj karti Klaudija Ptolomeja, istoričara, geografa i bibliotekara Aleksandrijske biblioteke.

„Bar u multikulturalnom ogledalu“: MANIFESTACIJA ODRŽANA U KULTURNOM CENTRU
„Bar u multikulturalnom ogledalu“: MANIFESTACIJA ODRŽANA U KULTURNOM CENTRU

U organizaciji JU Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore, uz tehničku podršku Kulturnog centra Bar, u okviru manifestacije „Svi smo mi Crna Gora – bogatstvo različitosti“, u barskom Domu

Be Good – Marine Shop: TRAŽE RADNIKA ZA RAD U BUTIKU
Be Good – Marine Shop: TRAŽE RADNIKA ZA RAD U BUTIKU

Zapošljavamo radnika ili radnicu za rad u novootvorenom muškom butiku u Ulcinju. odlični uslovi za rad stimulativni bonusi u skladu sa učinkom Ulcinj, Bulevar Ulcinj CV i prijave za posao slati na: ernad_mn@yahoo.com

Druga liga Crne Gore: “OTRANT OLYMPIC” JESENJI PRVAK, ČESTITAO BAJRAKTARI
Druga liga Crne Gore: “OTRANT OLYMPIC” JESENJI PRVAK, ČESTITAO BAJRAKTARI

Nakon posljednjeg meča u prvom dijelu prvenstva, odigranog u ponedjeljak u Kotoru između “Bokelja” i “Grblja” (1:1), sve je definitivno jasno: “Otrant Olympik” je jesenji prvak