EPCG: U BAZI ZA IZVLAČENJE DOBITNIKA REKORDAN BROJ POTROŠAČA

Elektroprivreda Crne Gore organizovala je javno izvlačenje dobitnika nagradne igre  ”Nagradu osvoji jer nula se broji” koja je trajala od  1. do 31. januara 2024. godine. U bogatom nagradnom fondu bile su 223 nagrade.

U bazi za izvlačenje 100 nagrada u vidu umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju našlo se čak 242.153 potrošača iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji 31. januara nisu imali dugovanja na računu za utrošenu električnu energiju.

U bazi za izvlačenje 100 nagrada u vidu umanjenja od 100 eura na  računima za utrošenu električnu energiju našlo se 57.282 potrošača iz kategorije DOMAĆINSTVA koji su na dan 31.1.2024.godine imali stanje duga 0 eura, a koji su ujedno i korisnici servisa elektronski račun.

U bazi za izvlačenje 10 telefona Samsung A34, 10 telefona Samsung A54 i 3 telefona Samsung S23+ našlo se 242.153  potrošača koji 31. januara nisu imali dugovanja na računu za utrošenu električnu energiju. Broj potrošača u bazi iz koje su se izvlačile nagrade, 242.153, predstavlja rekordan broj redovnih potrošača u ukupnoj bazi potrošača iz kategorije DOMAĆINSTVA, čak 60 odsto.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, a izvlačenje je nadgledala komisija u sastavu:Vladimir Djapić, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Milica Abramović, član, iz Sekotra za  korporativnu komunikaciju i Eleonora Albijanić, član, iz Sekotra za  korporativnu komunikaciju.

Spisak dobitnika biće objavljen u svim štampanim medijima i na web portalu www.epcg.com. Za sve informacije na raspolaganju je call centar 19100.

 

 

 

 

   ELEKTROPRIVREDA CRNE GORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Đerić: MANJE SIVE EKONOMIJE U ULCINJU, NEMA SELEKTIVNOSTI U NAŠEM RADU

TV CG, Naši u svijetu: HEROJI NJUJORKA IZ ULCINJA

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Zbog vožnje pod dejstvom droga: ULCINJANINU MJESEC DANA ZATVORA
Zbog vožnje pod dejstvom droga: ULCINJANINU MJESEC DANA ZATVORA

Ulcinjanin Lj.M. (24) osuđen je u hitnom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga. Sutkinja odjeljenja Suda za prekršaje u Ulcinju Anka Kekić

Sinoć na Maloj plaži: VEČE ZA PAMĆENJE SA DŽEJLOM I EDISOM
Sinoć na Maloj plaži: VEČE ZA PAMĆENJE SA DŽEJLOM I EDISOM

Ulcinjska Mala plaža 21. maja bila je epicentar sjajnih muzičkih dešavanja u organizaciji TO Ulcinj. Veče povodom obilježavanja Dana nezavisnosti otvorio je crnogorski izvođač Edis Agić koji je dobro poznatim

Ljudmila Mila Popović: JEDNA JE CRNA GORA! JEDINSTVENA ZEMLJA INTERKULTURE
Ljudmila Mila Popović: JEDNA JE CRNA GORA! JEDINSTVENA ZEMLJA INTERKULTURE

Univerzum je pametni dizajn u kojem vlada sinhronicitet! Sva bića, sve životne forme i svi fenomeni su u njemu međusobno povezani i međuzavisni.  Ovo duhovno i naučno plemenito znanje nas uči kako da percipiramo

Osnovni sud Ulcinj: RAZBOJNIK OSUĐEN NA ČETIRI GODINE
Osnovni sud Ulcinj: RAZBOJNIK OSUĐEN NA ČETIRI GODINE

Sudija Osnovnog suda u Ulcinju Artan Kroma donio je presudu kojom je optuženog N.M. (38) oglasio krivim i osudio na kaznu zatvora u trajanju od 4 godine, zbog krivičnog djela razbojništvo. Riječ je o osobi

Sud za prekršaje: DRŽAVLJANIN ALBANIJE UPUĆEN U ZATVOR U SPUŽ
Sud za prekršaje: DRŽAVLJANIN ALBANIJE UPUĆEN U ZATVOR U SPUŽ

Državljanin Albanije Z.L. (44) osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, saopšteno je iz Suda za prekršaje. “On je sinoć oko 21 časova u jednom ugostiteljskom objektu u ulici “Majke Tereze”