Erste banka: DONACIJA I DNEVNOM CENTRU U ULCINJU

Povodom obilježavanja pet godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, Erste bank AD Podgorica u okviru kampanje pod nazivom “Jer ste kod nas već pet godina na prvom mjestu” ponudila je pet povoljnosti u domenu kreditiranja stanovništva.

“Povećan je iznos gotovinskog kredita koji je moguće dobiti bez žiranata sa dosadašnjih 10.000 na 15.000 eura”, saopšteno je iz banke, a prenosi CdM.

Kako su dodali, svenamjenski kredit za refinansiranje, oslobođen je provizije za obradu kredita, dok je limit za isplatu u gotovini sa 10 odsto povećan na čak 50 odsto odsto ukupnog iznosa kredita.

“Ovom vrstom kredita klijentu je omogućeno da otplati sve svoje obaveze u drugim finansijskim institucijama i objedini ih u jednu mjesečnu ratu. Dodatno, osim svojih moguće je refinansirati i obaveze članova porodice koji žive u kućnoj zajednici”, ističu u banci.

Prema njihovim riječima, ponuda kredita za penzionere inovirana je povećanjem dostupnog iznosa na 15.000 eura bez žiranata do 75 godina starosti, uz polisu životnog osiguranja i rokom otplate od tri do 120 mjeseci, a tu je i smanjenje nominalne kamatne stope na 9,90 odsto (EKS od 10,66 odsto).

Nominalne kamatne stope snižene su i kod adaptacijskih kredita i u zavisnosti od visine iznosa i roka otplate kreću se u rasponu od 8,50 odsto do 10,50 odsto.

“Za iznos do 10.000 eura nije predviđena hipoteka. Klijentima su na raspolaganju i podgodnosti u okviru već aktuelne akcije stambenih kredita– sniženje nominalne kamatne stope za 0,21 odsto, ukidanje naknade za obradu kredita i minimalno učešće od 10 odsto. Shodno odabranom procentu učešća, kamate stope su na nivou od 6,99 odsto do 7,39 odsto, nominalno, dok je kod efektivne kamatne stope taj raspon od 7,22 odsto do 7,65 odsto”, objašnjavaju u banci.

Uz Erste stambeni kredit sa učešćem klijenti mogu iskoristiti i Erste super kombinaciju koja obuhvata besplatno odobrenje minusa po tekućem računu u visini od najmanje jedne mjesečne zarade, limit na MasterCard kartici, takođe u visini od minimum jedne mjesečne zarade, besplatnu instalaciju web e-banking servisa, kao i besplatno izdavanje debitne platne kartice Erste Maestro PayPass koja omogućava popuste do čak 30 odsto u nekoliko stotina prodajnih objekata partnera Erste banke, širom Crne Gore.

“Kod najvećeg broja kredita status klijenta je obavezan što podrazumijeva otvoren tekući račun u Erste banci preko kojeg se isplaćuju redovna primanja ili redovne uplate na osnovu određenog prava klijenta. Ovaj status je u izvjesnim slučajevima moguće ostvariti naknadno”, ističu u banci.

Petogodišnjica poslovanja Erste banke na crnogorskom tržištu obilježena je i donacijom za nabavku neophodne opreme Dnevnim centrima za djecu i omladinu sa teškoćama i smetnjama u razvoju u Bijelom Polju, Pljevljima, Beranama, Plavu, Nikšiću, Cetinju, Herceg Novom i Ulcinju, kao i nevladinoj organizaciji „Olakšajmo život djeci sa posebnim potrebama“ u Rožajama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”
NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”

Stručna komisija ocijenila je radove Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora” koji je bio raspisan u periodu Decembar–Februar. Literarni konkurs je raspisan u okviru projekta ,,Prepoznaj,

CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju
CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju

Velika kolonija vodenih ptica koja se nalazi u Gornjem Štoju ugrožena je nelegalnim građevinskim radovima koji se odvijaju na svega 50 metara od same kolonije. Najugroženija je, prije svega, jedina kolonija

Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ
Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ

U Ulcinju je u petak svečano otvoren Zavod za hitnu medicinsku pomoć koji je renoviran i opremljen savremenom opremom. Na ovaj način zaposleni će imati bolje uslove za rad, a svi pacijenti mogućnost za

Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma
Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Hotel Azul Beach Resort Montenegro traži nove kolege u susret ljetnjoj sezoni 2023. Pozivamo sva zainteresovana lica da posjete naš hotel Azul Beach Resort Montenegro na datume 07.04.2023. i 08.04.2023.

Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA
Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA

Na ulcinjskoj Velikoj skeli, na rtu Đerane, danas je svečano obilježen početak radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u opštini Ulcinj. Riječ je o projektu Vlade