Erste banke: Filijala otvorena sat ranije tokom isplate penzija, u subotu i ponedjeljak

Erste Bank AD Podgorica HQ (2)U cilju prevencije širenja novog koronavirusa i zaštite zdravlja klijenata i zaposlenih u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, Erste banka sprovodi niz mjera, među kojima je i prilagođavanje radnog vremena.

Nova servisna informacija je da će filijale Erste banke biti otvorene sat ranije dva dana nakon julske uplate iz Fonda PIO, tako da će u periodu od 7:30h do 11:30h u subotu 18. jula raditi filjale koje rade subotom, dok će sve filijale u mreži raditi od 7:30h do 14:30h u ponedjeljak 20. jula.

“Na taj način želimo da obezbijedimo da klijenti penzioneri, koji su u grupi najosjetljivijih na novi koronavirus, izbjegnu gužve i efikasnije obave usluge na blagajni.

Preporučujemo svim penzionerima koji imaju platne kartice da ih koriste za podizanje gotovine na bankomatima ili za plaćanja na mjestima prodaje, u trgovinama. Podizanje gotovine Erste mastercard Debit platnom karticom besplatno je u Crnoj Gori isključivo u mreži bankomata Erste banke, a u inostranstvu na bakomatima banaka Erste i Sparkasse grupe”. navode iz Erste banke.

Dodaje se da će nakon tih dana, sve filijale raditi u uobičajenom radnom vremenu, od 8:30h do 15:30h, od ponedjeljka do petka. Filijale koje rade subotom radiće od 8:30h do 12:30h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Islamska zajednica: VEČERAS PRVE TERAVIJE, SJUTRA PRVI DAN POSTA
Islamska zajednica: VEČERAS PRVE TERAVIJE, SJUTRA PRVI DAN POSTA

Iz Islamske zajednice Ulcinja je saopšteno da će večeras u svim ulcinjskim džamijama biti održane prve teravije. To znači da je sjutra, u četvrtak, 23. marta, prvi dan posta mjeseca Ramazana. Ove godine

Supermarket SARS: AKCIJA “STOP INFLACIJI“
Supermarket SARS: AKCIJA “STOP INFLACIJI“

  Posjetite nas i iskoristite vrhunsku ponudu koju smo spremili za vas! Akcija važi u svim Sars marketima. Akcija na istaknute proizvode važi od 20.03. DO ISTEKA ZALIHA! Besplatna dostava na kućnu adresu:

Ministarstvo finansija: Predstavnici „Banke Amerike“ i američki investitori posjetili Crnu Goru
Ministarstvo finansija: Predstavnici „Banke Amerike“ i američki investitori posjetili Crnu Goru

Tim Ministarstva finansija i Centralne banke Crne Gore, na čelu sa ministrom Aleksandrom Damjanovićem, sastao se danas sa predstavnicima Korporacije ,,Bank of America“ (BofA), odnosno direktorima za tržišta

Policija: UHAPŠENA OSOBA KOJA JE DVA PUTA OBIJALA PAŠINU DŽAMIJU
Policija: UHAPŠENA OSOBA KOJA JE DVA PUTA OBIJALA PAŠINU DŽAMIJU

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su rasvijetlili dva slučaja obijanja u Pašinoj džamiji i lišili slobode E.Š. (34) iz Republike Albanije, saopšteno je iz Uprave policije. Kako se navodi, osumnjičenom

Policija – Ulcinj: JEDNA OSOBA UHAPŠENA, ODUZETO 100 KG DROGE
Policija – Ulcinj: JEDNA OSOBA UHAPŠENA, ODUZETO 100 KG DROGE

Službenici Stanice granične policije i Ulcinj su oduzeli oko 97 killograma skanka, te je daljim aktivnostima sa Odjeljenjem bezbjednosti Ulcinj lišena slobode jedna osoba. Naime, pripadnici granične i