FC “Causevic”: SESTI “TROFEJ MILJANA MILJANICA” U JUNU

Stadiumi, Stadion, Futboll, FudbalFudbalski centar “Caušević” iz Ulcinja će šesti put tradicionalno organizovati Medjunarodni fudbalski turnir “Trofej Miljana Miljanica”i to u periodu od 21- 25. juna. Za druzenje mladjih selekcija iz Crne Gore i regiona već ima zainteresovanih i oni su kao i do sada iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova. Ove godine pravo nastupa imaju djecaci, godišta 2003. i mladji , 2004 i mladji na velikom terenu, kao i 2005,2006 i 2007. na skacenom terenu 7+1 igrac i sve to na prirodnoj podlozi. Blizina fudbalskih terena, hotela i pjescane plaze cine da u svim dosadasnjim druzenjima ucesnici ponesu lijepe utiske zacinjene peharima za prva tri mjesta u svim godistima, kao i za najboljeg igraca, strijelca i golmana.

“Polako postajemo tradicija stoga imamo i obavezu da rastemo i podizemo nivo organizacije. Kao i svaka veca manifestacija i ova ima svoje prijatelje i ljude koji daju veliki doprinos u afirmaciji ovog turnira a to su Ljubo Petrovic (Anderba Niksic), Mirko Tamindjija (FF “Danilovgrad), Bardul Burniku (FK “Talenti” Kacanik), Muzafer Livoreka (Tetovo), Andrea Marku (Tirana) i naravno Mirsad Fazlagić, poznato fudbalsko ime Jugoslavije iz Sarajeva. Ponosni smo sto smo uvijek docekivali i ispracali goste na ulcinjski prijateljski nacin, sto su se gosti osjecali kao kod kuce, sto su upoznali ulcinjske bisere Stari Grad i Adu Bojanu i sto se svi rado vracaju”, istice Mišo Caušević “glavni krivac” price koja se prica i prepricava vec sest godina.

Ovih dana Fudbalski centar “Caušević” su posjetili Ljubo Petrovic i Muzafer Livoreka jos jedanput se uvjerivši u uslove i ambijent ovog kompleksa. “Zaista se radujemo sto smo dio ove price koja se zasniva na druzenju, postovanju i svemu sto donosi sport i fudbal. Ovdje smo upoznali nove prijatelje šireci tako pricu od koje imamo svi koristi a mladji narastaji najvise. Djecu najvise veseli sto pored fudbala i nadmetanjima sa vrsnjacima koriste plazu i more i tako istovremeno osjete sve cari ovog podneblja. Jednostavno jedva cekamo jun, lijepe terene, sunce, toplo more i dobar smjestaj i hranu u hotelu ‘Belvi’ i nadamo se jos vecem odzivu ekipa i skola fudbala iz regiona”, kazali su Petrović i Livoreka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”
NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”

Stručna komisija ocijenila je radove Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora” koji je bio raspisan u periodu Decembar–Februar. Literarni konkurs je raspisan u okviru

CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju
CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju

Velika kolonija vodenih ptica koja se nalazi u Gornjem Štoju ugrožena je nelegalnim građevinskim radovima koji se odvijaju na svega 50 metara od same kolonije.

Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ
Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ

U Ulcinju je u petak svečano otvoren Zavod za hitnu medicinsku pomoć koji je renoviran i opremljen savremenom opremom. Na ovaj način zaposleni će imati

Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma
Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Hotel Azul Beach Resort Montenegro traži nove kolege u susret ljetnjoj sezoni 2023. Pozivamo sva zainteresovana lica da posjete naš hotel Azul Beach Resort Montenegro

Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA
Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA

Na ulcinjskoj Velikoj skeli, na rtu Đerane, danas je svečano obilježen početak radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u opštini Ulcinj.