Hadžibrahimi: Ulcinj da dobije novi fudbalski teren i zatvoreni bazen

Koalicija “Za novi početak” zalagaće se za to da Ulcinj dobije novi fudbalski teren i zatvoreni bazen”, saopštio je Arber Hadžibrahimi, predsjednik Omladine SD Ulcinj i kandidat za odbornika na koalicionoj listi “Za novi početak”.

Hadžibrahimi navodi potrebu za izgradnjom novog fudbalskog terena koji bi, uz pomoć državne vlasti, trebalo da bude jedan od prioriteta novog rukovodstva opštine kada su sport i mladi u pitanju.

“Tužno je što mladi u Ulcinju nemaju gdje da pođu da odigraju fudbalski termin. Ulcinj nije mali grad, u Ulcinju živi veliki broj mladih ljudi i oni zaslužuju da imaju adekvatnu infrastrukturu za bavljenje sportom. Kao buduća lokalna vlast, učinićemo sve što je u našoj moći da Ulcinj dobije novi fudbalski teren”, kaže Hadžibrahimi.

On dodaje da je nedopustivo da Ulcinj, sa svim svojim potencijalima, nema zatvoreni bazen koji bi, prije svega, mogli da koriste građanke i građani, ali i koji bi mogao da služio za razvoj sportova za koje je postojanje zatvorenog bazena jedan od preduslova – poput vaterpola i plivanja.

“Ulcinj ima veliki broj talenata koji, nažalost, nemaju gdje da se usavršavaju. Zato, da naši mladi ne bi odlazili negdje sa strane kako bi ostvarili svoje snove, odnosno da njihovi snovi, u nedostatku sredstava za odlazak vani, ne bi ostali neostvareni, zalagaćemo se da naš grad dobije zatvoreni bazen”, rekao je Hadžibrahimi.

Dodaje da žele da mladi ostaju u Ulcinju i da u tom gradu imaju veći izbor mogućnosti kako će provesti svoje slobodno vrijeme.

“Želimo da to bude zdrav stil života – u zatvorenom bazenu, na sportskom terenu, u bioskopu… Mladi su najvažniji segment svakog društva i smatram da tako mora biti i u Ulcinju”, zaključuje Hadžibrahimi u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA
CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u petak, 9. decembra, u terminu 8 do 15 sati, bez struje ostati sljedeća naselja: dio naselja Kolomza, Pistula, Gač,

Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!
Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!

I kad mislite da ne može bolje, može. Bonus dobrodošlice u Meridianu je pojačan! Naime, od 01.09., svi novoregistrovani korisnici meridianbet.me sajta, biće nagrađeni sa 5€ bonusa i čak 200 besplatnih

GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića

U Ulcinju je, u hotelu “Nobel”, u utorak otvorena izložba slika “Lavirint duše” akademskog slikara Mirka Dragovića iz Podgorice. Izložbu su otvorili mr Amer Ramusović, direktor i glavni i odgovorni

Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori
Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori

Podgorica, 1. decembra– Httpool by Aleph i Meta najavili su da će ove dvije kompanije sarađivati u Crnoj Gori u okviru programa ovlašćenih prodajnih partnera kompanije Meta. Ovlašćeni prodajni partneri