Hodzić: Jedina smo lista koja na izbore izlazi sa kandidatom za predsjednika Opštine

Izjava za javnost predsjednika Opštinskog odbora SD-a Ulcinj Ćazima Hodzića.

Koalicija Za novi početak jedina je pred građane Ulcinja izašla sa kandidatom za predsjednika Opštine na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 27. mart. I ta činjenica, između ostalog, izdvaja nas od ostalih lista koje nemaju iskristalisanog kandidata za prvog čovjeka Ulcinja, a izbori su za dvije sedmice.

Upravo ovaj dogovor, koji su konstituenti naše koalicije postigli prije njenog formiranja, garantuje i brzo formiranje vlasti, što je od krucijalnog značaja u ovom trenutku.

Turistička sezona je pred nama, tako da vrlo brzo nakon konstituisanja vlasti krećemo u ozbiljnu pripremu, za uspješnu i berićetnu sezonu.

Jasno je da je naša koalicija korak ispred ostalih političkih subjekata, kako u programskim, tako i kadrovskim rješenjima. Mi smo, samim formiranjem ove koalicije, napravili značajan iskorak i pokazali da smo, uprkos tome što dolazimo iz različitih političkih partija, spremni da sve naše razlike ostavimo po strani kako bismo radili u korist Ulcinja i naših sugrađanki i sugrađana.

Vjerujem u ovo koaliciju i vjerujem u pobjedu. Vrijeme za promjene, za neke nove ljude i novu energiju koju naša lista nosi. Vrijeme je za mlade i sposobne ljude koji su spremni da rade za sve građanke i građane Ulcinja, za napredak našeg grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Osnovni sud Ulcinj: PODGORIČANINU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA
Osnovni sud Ulcinj: PODGORIČANINU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA

Miroslavu Baletiću (50) iz Podgorice u petak je nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Ulcinju određen pritvor od 30 dana zbog opasnosti od bjekstva i uticaja na svjedoke, potvrđeno je Pobjedi nezvanično.

Hotel Mediteran: PRODAJA INVENTARA DO PONEDJELJKA
Hotel Mediteran: PRODAJA INVENTARA DO PONEDJELJKA

Još samo 3 dana 499 euro Uzimaš sve unutrar sobe.   +382 69 154180 Hotel Mediteran – Ulcinj

Murati: ZATEKLI SMO 12.000 EURA NA ŽIRO-RAČUNU, DANAS IMAMO OKO MILION
Murati: ZATEKLI SMO 12.000 EURA NA ŽIRO-RAČUNU, DANAS IMAMO OKO MILION

Sekretar Sekretarijata za budžet i finansije u Opštini Ulcinj Arijan Murati kazao je da se nastavlja odličan rezultat u pogledu prikupljanja budžetskih prihoda . Kako je naveo, na žiro-računu Opštine Ulcinj

ŽRK Ulcinj: NAREDNE SEDMICE KREĆE TAKMIČENJE U PRVOJ LIGI
ŽRK Ulcinj: NAREDNE SEDMICE KREĆE TAKMIČENJE U PRVOJ LIGI

Ženski rukometni klub “Ulcinj” počinje drugu sezonu u Prvoj ženskoj ligi Crne Gore. Prošle godine u prvoj sezoni naš klub osvojio je odlično 4. mjesto. Ove sezone želja nam je da zadržimo isti uspjeh jer

EPCG: NASTAVLJAJU SE POPUSTI I U NAREDNA TRI MJESECA
EPCG: NASTAVLJAJU SE POPUSTI I U NAREDNA TRI MJESECA

Popust za utrošenu električnu energiju koji je važio od 1. jula do 30. septembra, primjenjivaće se do posljednjeg dana ove godine, odlučio je Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG). Kako su