Humanitarna prica kompanije Meridianbet

Poslednjih mjeseci, Crna Gora i region, kao i cijeli svijet zaokupljeni su borbom sa pandemijom COVID-19, a zdravstveni sistem je pod velikim pritiskom, pokušava da kontroliše situaciju i što je prije moguće sve vrati u normalu.

Kompanija Meridianbet, lider u organizovanju igara na sreću, već dvije decenije posluje s velikim uspjehom u Crnoj Gori i regionu. Međutim, 2020. godine je posebno angažovana na polju podrške zdravstvenim sistemima, ne samo u Crnoj Gori, već i u Srbiji i Bosni i Hercegovini i cijeloj regiji.

I nakon gotovo godinu dana od izbijanja globalne pandemije, kompanija Meridianbet nastoji da pruža podršku svojim sugrađanima humanitarnim aktivnostima i donacijama.

Pored toga, odgovorni su i pružaju veliku podršku zdravstvenom sistemu Crne Gore, na kome je najveći teret, duga i nimalo naivna borba sa korona virusom.donacija naslovna (3)

Nakon brojnih donacija u vidu paketa pomoći širom Crne Gore i zemljama regiona, donirala je EKG aparat KBC-u, kao i brojnu opremu za medicinske radnike, a potom i profesionalne aparate za pritisak kardiološkoj ambulanti KBC. Takođe, nedavno je ova kompanija izvršila još jednu donaciju KCCG u vidu profesionalnih aparata za pritisak koji ce u mnogome olakšati posao na odjeljenjima KBC-a kao i preko 10000 rukavica.

Sportska kladionica Meridian je donirala ambulanti Ostros u Baru profesionalne aparate za pritisak, kao i zaštitne maske.

Meridian je pružio podršku i pomoć ženama! U pitanju je donacija Sigurnoj kući žena u Nikšiću. Donirani su inhalatori za djecu sa respiratornim problemima.

Nakon toga, donacija ove kompanije i Vaterpolo saveza išla je dječijem domu Mladost koji se nalazi u Bijeloj, pomoć im je bila neophodna posebno u ovako teškoj situaciji, pa je ova kompanija odlučila da im donira stvari koje su im potrebne za opremanje osam kuhinja: indukcione ploče, servise i escajg za ručavanje kao i frižider.

Ispred vaterpolista su bili Drasko Brguljan i Aleksandar Ivovic Leka, pa su djeca u domu od Vaterpolo saveza dobili sveske, olovke, blokove i cjelokupan školski pribor.

Predstavnici Meridiana su 31-og decembra uručili paketiće djeci škole Prvi jun u Podgorici.

Poslednja donacija je otišla u dom zdravlja na Žabljaku. Donirani su profesionalni aparati za pritisak, kao i inhalatori.

Donaciju je primio doktor Zoran Bojović, koji se u ime cijelog doma zdravlja Žabljak veoma zahvalio na doniranoj pomoći, a kako saznajemo iz Meridianbet-a su ih kontaktirali da vide šta im je najpotrebnije u ovom trenutku.
Širom Balkana, Meridian je već u nekoliko navrata u godini za nama pomogao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nijesu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Meridianova humanitarna priča traje više od 20 godina. Otkako je počela velika zdravstvena kriza, ova kompanija je pružila pomoć stanovnicima više od 100 gradova i opština na cijelom Balkanu.

Ali, priča se ne završava ovdje. U narednom periodu planiraju niz donacija i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Ulcinj: POČASNI GRAĐANI STEINACKER, BEQIRAJ I DOBRECI
Ulcinj: POČASNI GRAĐANI STEINACKER, BEQIRAJ I DOBRECI

Bivša njemačka ambasadorka u Crnoj Gori Gudrun Elizabeth Steinacker, predsjednik Udruženja Ulcinjana u Draču Zyhni Beqiraj i (posthumno) prof. dr Sim Gjon Dobreci biće proglašeni počasnim građanima Ulcinja,

U povodu Dana Opštine: ODRŽAN KONCERT UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE ZA MUZIKU I BALET
U povodu Dana Opštine: ODRŽAN KONCERT UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE ZA MUZIKU I BALET

U Galeriji ulcinjskog Centra za kulturu u srijedu je održan tradicionalni koncert  učenika Osnovne škole za muziku i balet. Kako je kazala direktorka te institucije Fatime Katana Buzuku, riječ je o poklonu

Jakov Milatović u Ulcinju: Ponosni na istoriju koju stvaramo zajedno
Jakov Milatović u Ulcinju: Ponosni na istoriju koju stvaramo zajedno

  “Oslobođeni od straha i pritiska, cijelom zemljom pronijeli smo zdravu viziju o Crnoj Gori. Onu viziju u kojoj su svi njeni građani i građanke najveće bogatstvo, onu u kojoj svi jednako uživaju privilegije

Fudbal: VAŽNA POBJEDA „OTRANT OLYMPICA“
Fudbal: VAŽNA POBJEDA „OTRANT OLYMPICA“

Fudbaleri „Otrant Olympica“ ostvarili su u srijedu važnu pobjedu na domaćem terenu. Izabranici Dejana Vukićevića su rezultatom 2:0 porazili ekipu „Igala“, direktnog konkurenta za opstanak u Drugoj crnogorskoj

Supermarket SARS: I ove nedjelje dođi, i dobro prođi!
Supermarket SARS: I ove nedjelje dođi, i dobro prođi!

Posjetite nas i iskoristite vrhunsku ponudu koju smo spremili za vas! Akcija važi u svim SARS marketima. Akcija na istaknute proizvode važi do 08.04. (subota). Besplatna dostava na kućnu adresu: 067 040