Isak Sabanovic donosi nevjerovatne poklone u Meridianu!

Spremite se za sjajno iznenađenje koje vam je pripremila sportska kladionica Meridian, ali ovaj put u saradnji sa popularnom zvijezdom Isakom Šabanovićem!

Sigurni smo da ste na vašem TV-u ili društvenim mrežama imali priliku da vidite sjajnu reklamu, koja je takođe bila saradnja sportske kladionice Meridian i Isaka.

Osim nevjerovatne reklame, ova sportska kladionica je odlučila da nastavi sa iznenađenjima i uz pomoć popularne zvijezde donosi vam još jedno koje će vas sigurno oduševiti.

Naime, sportska kladionica Meridian i Isak ovaj put stvarno donose nevjerovatne poklone. Samo jednim klikom možete osvojiti poklon bonus koji su pripremili za vas i to 15e bonusa i 100 besplatnih spinova.Igraj Sa Mnom

Kako do pomenutih poklon bonusa?  Sve što je potrebno da uradite kako bi osvojili poklon bonus jeste da se registrujete na meridianbet.me, uz promo kod ISAK i to u periodu 05.03 do 07.03. dok traje aktuelna promocija.

Ako još uvijek do sad niste otvorili nalog u sportskoj kladionici Meridian, a htjeli ste da isprobate svoju sreću online, sigurni smo da je ovo pravo vrijeme da se registrujete.

Na samom početku uz pomenuti promo kod dobijate 15e bonusa, koje možete iskoristiti uz raznovrsnu sportsku ponudu, sa Meridianovim nevjerovatnim kvotama koje vas sigurno vode do sjajnog dobitka.

A takođe tu je i sjajnih 100 besplatnih spinova, kako bi ste se zabavli na Meridianovom online kazinu na kojem vas očekuje preko 1000 različitih igara.

Uz pomoć Isaka stižete vrlo lako do sjajnih poklona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”
NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”

Stručna komisija ocijenila je radove Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora” koji je bio raspisan u periodu Decembar–Februar. Literarni konkurs je raspisan u okviru projekta ,,Prepoznaj,

CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju
CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju

Velika kolonija vodenih ptica koja se nalazi u Gornjem Štoju ugrožena je nelegalnim građevinskim radovima koji se odvijaju na svega 50 metara od same kolonije. Najugroženija je, prije svega, jedina kolonija

Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ
Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ

U Ulcinju je u petak svečano otvoren Zavod za hitnu medicinsku pomoć koji je renoviran i opremljen savremenom opremom. Na ovaj način zaposleni će imati bolje uslove za rad, a svi pacijenti mogućnost za

Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma
Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Hotel Azul Beach Resort Montenegro traži nove kolege u susret ljetnjoj sezoni 2023. Pozivamo sva zainteresovana lica da posjete naš hotel Azul Beach Resort Montenegro na datume 07.04.2023. i 08.04.2023.

Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA
Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA

Na ulcinjskoj Velikoj skeli, na rtu Đerane, danas je svečano obilježen početak radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u opštini Ulcinj. Riječ je o projektu Vlade