Karisma predstavila Ulcinjanima zavrsetak druge faze u Holliday Village Montenegro: 96 NOVIH LUKSUZNIH APARTMANA UGOSTILI PRVE TURISTE

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, u sklopu Karisma Hotels & Resorts, predstavila je novi dio kompleksa Holiday Village Montenegro lokalnoj javnosti u Ulcinju. Dobrodošlicu zvanicama poželjeli su Nemanja Kostić, direktor Karisme za Istočnu Evropu, kao i predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.

Jok tel je upriličen na platou ispred nove zgrade gdje su zvanice uživale u ugodnom ambijentu i gastronomskim specijalitetima šefa kuhinje. Nakon oficijalnog djela programa, predstavnici gradskih institucija i poslovni partneri Karisme obišli su novi dio kompleksa i uvjerili se u kvalitet i visoke standarde u izgradnji,koja je uspješno sprovedena za nešto manje od šest mjeseci.

Zvanicama je predstavljeno 96 prostranih luksuznih apartmana, od kojih neki imaju direktan pristup bazenu sa terase. Pored toga, gostima su na raspolaganju i dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu. Nova građevina se veoma lijepo uklopila u postojeći ambijent, te dodatno doprinijela ponudi ovog jedinstvenog kompleksa sa četiri zvjedice.

Kompleks Holiday Village Montenegro, nalazi se na Velikoj plaži, koja je poznata po svojoj ljepoti, ljekovitom pijesku, kao i borovima, koji prekrivaju svojim hladom veliki dio ovog kompleksa. Ovakva pozicija i mnoštvo sadržaja čine Holiday Village Montenegro utočištem za sve posjetioce, bilo da su u potrazi za romantikom, rekreacijom, relaksacijom, dok će se ljubazno osoblje pobrinuti da uslugom nadmaši očekivanja svih gostiju.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro zauzima dominantnu poziciju u turističkoj ponudi Ulcinja, čemu je doprinijela prva faza kompleksa Holiday Village Montenegro kompleksa, koji sačinjavaju dva hotela: Holiday Village Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro, ali i dodatni kapaciteti koji su obogatili turističku ponudu cijele Crne Gore. Ova uspješna grupacija u svom menadžementu ima i Wind Rose Resort u Baru.

Zajedno sa svojim strateškim partnerom TUI-jem, Karisma jeprošle godine organizovala preko 140 međunarodnih letova do aerodoroma u Tivtu i Podgorici. Brojne nagrade, među kojima su i one dobijene od strane TripAdvisora-a i kompanije Trivvy, takođesvjedoče o uspješnosti ponude Karisme.

__________________________________________________________________________________________

Karisma Hotels & ResortsGeneralne informacije

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija usvijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješnoposluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom nakompletan ugođaj svojim gostima.

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel, i pored Crne Goreposluje i u: Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju ifilozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnimkonceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanjapoput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije suredovno na najcjenjenijim listama poput Forbesove liste Top10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karismečini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da jeGrupacija seritifikovana i nalazi se na listi Great Place toWork. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosiinicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade isertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojnidrugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativnorazmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vašeputovanje će uvijek biti uspješno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Pokrenut projekat selektivnog prikupljanja i reciklaže ambalažnog otpada: ČIST TALAS JE OVOG LJETA U ULCINJU
Pokrenut projekat selektivnog prikupljanja i reciklaže ambalažnog otpada: ČIST TALAS JE OVOG LJETA U ULCINJU

U Ulcinju će se ovog ljeta, u periodu od jula do septembra, realizovati ekološka inicijativa „Uhvati čist talas“, čiji je cilj uspostavljanje pravilnog sistema za upravljanje ambalažnim otpadom, prevencija

Ministarstvo: DO KRAJA GODINE ZABRANA UPOTREBE PLASTIČNIH KESA
Ministarstvo: DO KRAJA GODINE ZABRANA UPOTREBE PLASTIČNIH KESA

Iz Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma najavljeno je da će do kraja ove godine biti usvojen novi zakon o upravljanju otpadom. Kako je u Ulcinju danas rekao funkcioner u tom resoru

Bajraktari: U SEPTEMBRU KREĆE UREĐIVANJE VELIKE SKELE
Bajraktari: U SEPTEMBRU KREĆE UREĐIVANJE VELIKE SKELE

Ulcinj ima velike potencijale da postane atraktivna turistička destinacija, ocijenio je predsjednik te opštine Omer Bajraktari u Jutarnjem programu RTCG. Bajraktari je najavio realizacijunekoliko projekata

CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u ponedjeljak i utorak, 4. i 5. jula, bez struje ostati sljedeća naselja: u ponedjeljak: -u terminu od 10:30 do 13:00

Centar za kulturu: U UTORAK POČINJE 35. “LJETNJA SCENA”
Centar za kulturu: U UTORAK POČINJE 35. “LJETNJA SCENA”

Iz Centra za kulturu saopšteno je da će u utorak 5. jula biti svečano označen početak „Ljetnje scene – Ulcinj 2022“. Otvaranje ovog festivala predviđeno je na Velikoj skeli, ispod zidina Starog grada,