Karisma predstavila Ulcinjanima zavrsetak druge faze u Holliday Village Montenegro: 96 NOVIH LUKSUZNIH APARTMANA UGOSTILI PRVE TURISTE

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, u sklopu Karisma Hotels & Resorts, predstavila je novi dio kompleksa Holiday Village Montenegro lokalnoj javnosti u Ulcinju. Dobrodošlicu zvanicama poželjeli su Nemanja Kostić, direktor Karisme za Istočnu Evropu, kao i predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.

Jok tel je upriličen na platou ispred nove zgrade gdje su zvanice uživale u ugodnom ambijentu i gastronomskim specijalitetima šefa kuhinje. Nakon oficijalnog djela programa, predstavnici gradskih institucija i poslovni partneri Karisme obišli su novi dio kompleksa i uvjerili se u kvalitet i visoke standarde u izgradnji,koja je uspješno sprovedena za nešto manje od šest mjeseci.

Zvanicama je predstavljeno 96 prostranih luksuznih apartmana, od kojih neki imaju direktan pristup bazenu sa terase. Pored toga, gostima su na raspolaganju i dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu. Nova građevina se veoma lijepo uklopila u postojeći ambijent, te dodatno doprinijela ponudi ovog jedinstvenog kompleksa sa četiri zvjedice.

Kompleks Holiday Village Montenegro, nalazi se na Velikoj plaži, koja je poznata po svojoj ljepoti, ljekovitom pijesku, kao i borovima, koji prekrivaju svojim hladom veliki dio ovog kompleksa. Ovakva pozicija i mnoštvo sadržaja čine Holiday Village Montenegro utočištem za sve posjetioce, bilo da su u potrazi za romantikom, rekreacijom, relaksacijom, dok će se ljubazno osoblje pobrinuti da uslugom nadmaši očekivanja svih gostiju.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro zauzima dominantnu poziciju u turističkoj ponudi Ulcinja, čemu je doprinijela prva faza kompleksa Holiday Village Montenegro kompleksa, koji sačinjavaju dva hotela: Holiday Village Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro, ali i dodatni kapaciteti koji su obogatili turističku ponudu cijele Crne Gore. Ova uspješna grupacija u svom menadžementu ima i Wind Rose Resort u Baru.

Zajedno sa svojim strateškim partnerom TUI-jem, Karisma jeprošle godine organizovala preko 140 međunarodnih letova do aerodoroma u Tivtu i Podgorici. Brojne nagrade, među kojima su i one dobijene od strane TripAdvisora-a i kompanije Trivvy, takođesvjedoče o uspješnosti ponude Karisme.

__________________________________________________________________________________________

Karisma Hotels & ResortsGeneralne informacije

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija usvijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješnoposluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom nakompletan ugođaj svojim gostima.

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel, i pored Crne Goreposluje i u: Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju ifilozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnimkonceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanjapoput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije suredovno na najcjenjenijim listama poput Forbesove liste Top10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karismečini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da jeGrupacija seritifikovana i nalazi se na listi Great Place toWork. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosiinicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade isertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojnidrugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativnorazmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vašeputovanje će uvijek biti uspješno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Mehmed Duraković, čovjek koji je čuvao Maradonu govori za Meridiansport: Znamo šta je Argentina, ali Australija će dati sve za novo čudo!
Mehmed Duraković, čovjek koji je čuvao Maradonu govori za Meridiansport: Znamo šta je Argentina, ali Australija će dati sve za novo čudo!

Crnogorac koji je igrao za Australiju, to je Mehmed Duraković, u razgovoru za Meridiansport najavljuje večerašnji susret Svjetskog prvenstva između Argentine i Australije. Svako Svjetsko prvenstvo zauzima

SPEKTAKULARNO: ČEKA VAS NAJBOLJI HOLD’EM POKER NA SVIJETU!
SPEKTAKULARNO: ČEKA VAS NAJBOLJI HOLD’EM POKER NA SVIJETU!

Sjajna vijest za popularne pokeraše! Od sada vam se pruža prilika da uživate u najvećoj Texas Hold’em Poker mreži u univerzumu! U moru sjajnih akcija koje Meridian pokreće jedna se posebno izdvaja! Ako

Sekretar M.Karamanaga: KANALIZACIONA MREŽA TREBALO BI DA SE ZAVRŠI U JUNU
Sekretar M.Karamanaga: KANALIZACIONA MREŽA TREBALO BI DA SE ZAVRŠI U JUNU

Sekretar za investicije u Opštini Ulcinj Minir Karamanaga izjavio je da će uskoro u okviru realizacije projekta na izgradnji kanalizacione mreže u naseljima Donja Bratica, Bijela Gora, Kodre i Totoši,

Opština: NAREDNIH DANA KREĆE UKRAŠAVANJE GRADA
Opština: NAREDNIH DANA KREĆE UKRAŠAVANJE GRADA

Početkom naredne sedmice počinje tradicionalno ukrašavanje Ulcinja u susret novogodišnjim i božićnim praznicima. Kako saznajemo, grad će mnogo raznovrsnije od proteklih godina biti uređen, a jedna od karakteristika

Imenovanja – diplomatija: BERNARD ÇOBAJ BIĆE OTPRAVNIK POSLOVA CRNE GORE NA KOSOVU
Imenovanja – diplomatija: BERNARD ÇOBAJ BIĆE OTPRAVNIK POSLOVA CRNE GORE NA KOSOVU

Službenik Ministarstva vanjskih poslova Bernard Çobaj biće uskoro imenovan za otpravnika poslova u Ambasadi Crne Gore u Prištini, saznaje Portal Ul-info. Crna Gora i Republika Kosovo uspostavili su diplomatske