KOMPANIJA MERIDIANBET – SIMBOL HUMANOSTI

Kompanija Meridianbet čelnik u odgovornompriređivanju igara na sreću u čitavom regionu, ali i šire, pokazala je svoje viteštvo boreći se za najugroženije pojedince i ustanove.

Već duži niz godina, od samog osnivanja pa do sada kompanija Meridianbet je osim ponajvećim kvotama, najboljim bonusima ipromocijama prepoznatljiva po svom izrazitodruštveno-odgovornom statusu i plemenitimciljevima u istom.

Velikodušnost i empatija osim rukovodiocakompanije Meridianbet odlikuje i svezaposlene u istoj te zbog međusobne kohezijei sklada između rukovodioca i zaposlenih, kompanija Meridianbet uspijeva već 30 godina svog postojanja održati liderskupoziciju kada je riječ, kako o poslovnomuspjehu, tako i u ostvarivanju i realizacijisvojih plemenitih i velikodušnih ciljeva.

U cilju olakšanog rada i usavršavanja učenikaOŠ Luka Simonović u Nikšiću, kompanijaMeridianbet donirala je neophodnu računarskuopremu. Kako živimo u vremenu brzedigitalizacije, neophodno je da se učeniciobrazuju i u ovom pravcu.

S toga, kompanija Meridianbet se odlučila da svoju novu donaciju sprovede na poljuobrazovnog sistema.

Svjesni smo od kakve je važnosti pomoćobrazovno-vaspitnih ustanova. Sva djecamoraju razvijati znanje i vještine pod podjednako dobrim uslovima. Kako OŠ Luka Simonović u Nikšiću nije raspolagalaodređenom opremom, odlučili smo da na ovajnačin makar malo olakšamo dalji rad ustanove.“

Nakon donacije, zahvalnost, ali i apel drum istitucijama izrazila je direktorica škole MarijaMartinović.

Ovom prilikom želim da se zahvalimkompaniji Meridianbet, koja je imala sluha, izašla nam u susret i donirala računarskuopremu. Smatram da je krajnje vrijeme da počnemo cijeniti školu, odakle znanje svih nasi počinje.“

Porodica Radulović, iz Danilovgrada, je usljedkvara na instalacijama, u požaru izgubila svojdom. Humanost građana nije izostala, a prikupljanju sredstava pridružila se ikompanija Meridianbet.

Na svu sreću, ova nesreća prošla je bezpovrijeđenih. Sa druge strane, učinjena je ogromna materijalna šteta, a vatrena stihija je u potpunosti uništila dom porodice Radulović.

Kompanija Meridianbet je do sada, brojnimhumanim gestovima, pružila pomoć tamo gdjeje ista bila potrebna.

Tako su se i ovog puta, pridružili akcijiprikupljanja sredstava, za pomoć porodiciRadulović, i što bržem rješavanju ove nemilesituacije, koja ih je zadesila.

Nikada ne znamo, šta nosi dan, a šta noć, kada će nekom od nas zatrebati pomoć. Izodgovornosti prema društvenoj zajednici, kojesmo i sami dio, osjećamo obavezu, ali ineizmjerno zadovoljstvo da pružimo pomoćtamo gdje je ista potrebna“, poručuju izkompanije Meridianbet.

Sportska kladionica Meridian pružila je podršku doktorima urgentne medicine zaodlazak na Kongres sa međunarodnimučešćem na Zlatiboru.

Doktori urgentnog centra dr Rajmonda Tuna Dushaj i dr Marina Perović su svoje naučneradove u polju medicine prezentovali naovogodišnjem Kongresu na Zlatiboru.

Kongres se bavi urgentnom medicinom nasvim poljima jer nikada ne znate šta vas čekatog radnog dana i sa kakvom patologijompacijenata ćete da imate smjenu. Sjajnoposjećene sesije, vrhunski predavači, radionicei odlična organizacija. Ovom prilikom se zahvaljujem sportskoj kladionici Meridian napruženoj podršci i Zlatiboru nagostoprimstvu” – rekla je dr Rajmonda.

Dinamičan posao i nepredvidljivost u radu je nešto što doktore urgentne medicine čekasvakodnevno kada dođu na posao.

Sportska kladionica Meridian je tu da uvijekpruži podršku zdravstvenim radnicima i ne sumnjaju da su poduhvati medicinskih radnikaponos zdravstvenog Sistema Crne Gore.

Imajući u vidu značaj zdravstvenog Sistema zajedno društvo, sportska kladionica Meridian uručila je EKG aparat Klinici za kardiologijuKliničkog centra Crne Gore.

Donaciju su direktoru Klinike za kardiologijuKCCG určile predstavnice kompanijeMeridianbetDragana Glušica i Biljana Ilić.

Želim da se u ime Klinike za kardiologiju i u ime Kliničkog centra zahvalim kompanijiMeridianbet koja je pozitivno odgovorila nanašu molbu i donirala nam veoma vrijedanaparat za snimanje EKG-a koji će pomoći u našem svakodnevnom radu i što boljemzbrinjavanju naših pacijenata” – istakao je direktor klinike za kardiologiju Nikola Pavlović.

EKG aparati za snimanje električne aktivnostisrca će u mnogome pomoći u radu osoblju natom odjeljenju. Riječ je o savremenom EKG aparatu koje karakterišu visoki kvalitet, pouzdanost i jednostavnost upotrebe.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo imalipriliku da izađemo u susret KCCG irealizujemo ovu donaciju uz nadu da će noviEKG aparat obezbijediti efikasnost u vršenjupregleda, a pacijentima osigurati što brže ikvalitetnije uspostavljanje dijagnoze”, istaklesu predstavnice kompanije Meridianbet.

Usljed velikog obima posla i česte upotrebe, potreba za EKG aparatom je konstanta idonacija sportske kladionice Meridian dolazi u pravom trenutku.

Ovo je još jedna u nizu donacija kompanijeMeridianbet Kliničkom centru Crne Gore kojaje uvijek imala razumijevanje za potrebe našihpacijenata.

Sportska kladionica Meridian, kao lider u proizvodnji i priređivanju igara na sreću naBalkanu, zadugo će biti simbol humanosti kojipruža nesebičnu podršku i pomoć mnogimzdravstvenim ustanovama i pojedincima širomregiona.

16 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA
CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u petak, 9. decembra, u terminu 8 do 15 sati, bez struje ostati sljedeća naselja: dio naselja Kolomza, Pistula, Gač,

Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!
Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!

I kad mislite da ne može bolje, može. Bonus dobrodošlice u Meridianu je pojačan! Naime, od 01.09., svi novoregistrovani korisnici meridianbet.me sajta, biće nagrađeni sa 5€ bonusa i čak 200 besplatnih

GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića

U Ulcinju je, u hotelu “Nobel”, u utorak otvorena izložba slika “Lavirint duše” akademskog slikara Mirka Dragovića iz Podgorice. Izložbu su otvorili mr Amer Ramusović, direktor i glavni i odgovorni

Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori
Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori

Podgorica, 1. decembra– Httpool by Aleph i Meta najavili su da će ove dvije kompanije sarađivati u Crnoj Gori u okviru programa ovlašćenih prodajnih partnera kompanije Meta. Ovlašćeni prodajni partneri