Kriporja: MAKINA PËR PAKETIM SHKOI NË RICIKLIM

Makina për paketim, pronë e Kripores së Ulqinit, është shitur këto ditë me çmim 42.000 euro kompanisë nga Nikshiqi “Qendra për riciklim”(Centar za reciklažu), tha administruesi i falimentit në këtë ndërmarrje Zharko Ostojiq.

Kompania nga Nikshiqi është një nga kompanitë kryesore në vend për grumbullimin, përpunimin dhe shitjen e mbeturinave nga metali.

Përfaqësuesi i punëtorëve të dikurshëm Veselin – Sasha Mitroviq pohon se makina për paketim, e cila u ble 1,2 milion euro, ishte e re dhe e papërdorur.

“Është interesante se nuk ekziston shpallja për shitjen ose ne nuk dimë kur dhe ku është publikuar”, tha Mitroviq.

Ostojiq tha se shitja e makinës për paketim është kryer sipas ligjeve dhe procedurave në fuqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Rotary Club: DONACIJA BIBLIOTECI KNJIGE PAVLA MIJOVIĆA
Rotary Club: DONACIJA BIBLIOTECI KNJIGE PAVLA MIJOVIĆA

Rotary Club Ulcinj je u srijedu donirao Gradskoj biblioteci u Ulcinju knjige akademika Pavla Mijovića “Ulcinj I”. Imajući u vidu kulturno-istorijski značaj ove knjige i cijenjeći njenu vrijednost za buduće

CEDIS: U ČETVRTAK I PETAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U ČETVRTAK I PETAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u četvrtak i petak, 6. i 7. oktobra, bez struje ostati sljedeća naselja: u četvrtak: -u terminu od 8:00 do 14:45

Centar za kulturu: DIREKTORKA HODŽA SE OBRATILA JAVNOSTI
Centar za kulturu: DIREKTORKA HODŽA SE OBRATILA JAVNOSTI

Poštovani građani, Nakon jednomjesečnog perioda kao v.d. direktorka JP „Centraza kulturu“ – Ulcinj, smatram neophodnim da upoznam širu javnost sa situacijom sa kojom se Centar suočava. Osnovni problem

NARODNA BIBLIOTEKA ULCINJ: BIBLIOTEKE ZA STUDENTE
NARODNA BIBLIOTEKA ULCINJ: BIBLIOTEKE ZA STUDENTE

Povodom 5. oktobra NACIONALNOG DANA PODIZANJA SVIJESTI O BIBLIOTEKAMA, podržali smo akciju BIBLIOTEKA ZA STUDENTE, koju organizuje Centralna univerzitetska biblioteka Univerziteta Crne Gore, u okviru koje

Podgorica: Erste banka kupila S-Leasing
Podgorica: Erste banka kupila S-Leasing

• Erste banka kupila 100% udjela u kapitalu S-Leasing d.o.o. Podgorica • U narednim mjesecima S-Leasing će biti pripojen Erste banci Podgorica – Erste Bank AD Podgorica (Erste banka) kupila je 100% udjela