Nastavljena Meridianova akcija donacija!

andjela 3Meridianbet, jedna od najvećih evropskih i crnogorskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću, postala je poznata i po brojnim donacijama i humanosti.

Ovoga puta riječ je o mladoj podgoričanki koja sa svoje dvoje male djece živi kod oca u jako lošim uslovima, bez kupatila i sprovedene vode za kuću.

Anđelu Petrić – majku dvoje djece obradovala je donacija koju su joj uručili predstavnici kompanije Meridianbet.

Anđela Petrić živi u naselju Gornji Vranići, sa dvoje malo djece u očevoj kući koja nema uvedenu vodu.

Nije u mogućnosti da radi jer djecu nema kome da ostavi na čuvanje, a preživljava od porodiljske mjesečne nadoknade u iznosu od 81,95€.

S tim saznanjima, predstavnici prestižne kompanije Meridianbet, uručili su pakete pomoći majci dvogodišnjeg sina i kćerke koja ima samo 9 mjeseci.

U paketima pomoći, kako saznajemo, nalaze se osnovna sredstva za higijenu – šampon, kreme za bebe i pelene. Pored toga, uručeni su i paketi hrane, pa će Anđela za određeni period manje brižiti.

“Nadamo se da smo našim doprinosom obezbijedili Anđeli i njenoj djeci sredstva za određeni period. Međutim, to je samo za određeni period. Šta će biti na duže staze? Ovom prilikom, želimo da se obratimo našim sugrađanima da na bilo koji način pomognu mladoj majki i njenoj djeci.”

Iz kompanije apeliju na sugrađane da koliko su u mogućnosti pomognu Anđeli Petrić, tako što će joj uručiti stvari koje su joj najpotrebnije.

Anđelu možete kontaktirati na broj 069 517 506.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Vlada CG: DATA SAGLASNOST ZA UGOVOR ZA LOKALITET BIVŠEG HOTELA “JADRAN“
Vlada CG: DATA SAGLASNOST ZA UGOVOR ZA LOKALITET BIVŠEG HOTELA “JADRAN“

Vlada Crne Gore na sjednici u ponedjeljak, kojoj je predsjedavao premijer Dritan Abazović, dala je saglasnost Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom da zaključi Aneks sporazuma sa kompanijom “Royal“

Predsjednički izbori: KAKO JE ULCINJ GLASAO U PRVOM KRUGU?
Predsjednički izbori: KAKO JE ULCINJ GLASAO U PRVOM KRUGU?

U Crnoj Gori je juče održan prvi krug predsjedničkih izbora u kojem se takmičilo sedam kandidata. U drugom krugu naći će se kandidati DPS Milo Đukanović i Evrope sad Jakov Milatović. Na glasanje je, prema

CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u ponedjeljak i utorak, 20. i 21. marta, bez struje ostati sljedeća naselja:   u ponedjeljak: – u terminu

Direktor ZHMP, Niković: HVALA OPŠTINI ULCINJ I FONDACIJAMA „ULQINI PËR ULQIN“, „ANA E MALIT“ I „KRAJA“ NA DONACIJI
Direktor ZHMP, Niković: HVALA OPŠTINI ULCINJ I FONDACIJAMA „ULQINI PËR ULQIN“, „ANA E MALIT“ I „KRAJA“ NA DONACIJI

Opština Ulcinj, sa predsjednikom Omerom Bajraktarijem, fondacije „Ulqini për Ulqin“, „Ana e Malit“ i „Kraja“, uručili su donaciju Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore za renoviranje prostorija hitne

Ispuni misiju i osvoji ulaznicu!
Ispuni misiju i osvoji ulaznicu!

    Želiš da učestvuješ na odabranim pokerturnirima? Ne čekaj i osvoji ulaznice u vrijednosti od 1€ do čak 200€!   Meridian Casino testira tvoje poker vještine. Promocija “Jack of all trades”