Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori

Podgorica, 1. decembra– Httpool by Aleph i Meta najavili su da će ove dvije kompanije sarađivati u Crnoj Gori u okviru programa ovlašćenih prodajnih partnera kompanije Meta.

Ovlašćeni prodajni partneri kompanije Meta su grane prodajnih timova kompanije Meta širom svijeta. Oni su podrška oglašivačima i agencijama u postizanju njihovih poslovnih ciljeva pružanjem lokalne pomoći, strateškog usmjeravanja i ekspertize u cijeloj porodici Meta proizvoda. Temeljnim procesom odabira i odobrenja obezbjeđuje se da ovlašćeni prodajni partneri kompanijeMetaispunjavaju najviši nivo poslovnih potreba oglašivača i agencija.

Aleph, holding kompanija Httpool-a, dio je programa ovlašćenih prodajnih partnera od 2018. godine i podržava ne samo rast kompanije Meta, već i lokalni reklamni ekosistem, koji pomaže agencijama, oglašivačima i malim i srednjim preduzećima da uspiju u digitalnom marketingu. Aleph ima reputaciju izvrsnosti u oblasti digitalnog marketingai aktivan je putem lokalnih, posvećenih timova u mnogim regionima širom svijeta, uključujući Afriku, Centralnu i Istočnu Evropu i azijsko-pacifički region.

Zahvaljujući sveobuhvatnom razumijevanju koje Httpool by Aleph ima kad su u pitanju rješenja kompanije Meta, ta kompanija služi kao direktna tačka kontakta za sve proizvode, aplikacije i usluge koje oglašivačima omogućavaju da na najbolji način iskoriste ono što nudi Meta.

Uz to, sada s lokalnim prisustvom u Podgorici, Httpool by Aleph nudi podršku na službenim i nacionalnim jezicima, pruža konsultantske usluge kako o strateškim tako i o optimizacionim aspektima kampanja i omogućava fakturisanje u eurima, domaćoj valuti zemlje.

Kao ovlašćeni prodajni partner, Httpool by Aleph pruža agencijama i oglašivačima mogućnosti obuke u okviru tržišta i nudi besplatan pristup programima koji obuhvataju kurseve i sertifikaciju preko Meta Blueprint-a, kako bi pomogao timovima da steknu nove bitne vještine i postignu najveću vrijednost svojih ulaganja u digitalno oglašavanje.

„Crna Gora i širi region južne Evrope predstavljaju područje velikog potencijala pa stoga intenziviramo naše napore da podržimo ljude i preduzeća koja ovdje posluju“, izjavila je Bjanka Vlaston, iz Meta Lead Balkans. „Httpool by Aleph je dio programa ovlašćenih prodajnih partnera kompanije Meta od 2018. godine. Uz naše temeljno poznavanje lokalnog tržišta i ekspertizu možemo pružiti bolju podršku za preduzeća i agencije na lokalnom nivou, pomažući im da ostvare svoj potencijalni rast. Kroz prisustvo koje Httpool by Aleph ima na tržištu, oglašivači iz Crne Gore sada imaju mogućnost fakturisanja u lokalnoj valuti“, dodala je Vlaston.

„Izuzetno nas raduje što dovodimo Httpool by Aleph kao ovlašćenog prodajnog partnera kompanije Meta u Crnoj Gori i uvjereni smo da će ovo proširenje donijeti unaprijeđenu podršku za preduzeća i agencije na lokalnom nivou i tako dodatno podržati misiju ostvarivanja lokalnog rasta“, rekla je Katarzina Palivoda, direktorica za nova tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi u kompaniji Meta.

Facebook® je registrovani zaštitni znak kompanije Meta Inc.

O kompaniji Httpool by Aleph

Httpool je kompanija Aleph grupe, koja predstavlja vodeće digitalne medijske platforme na Balkanu i na preko 30 drugih tržišta u Evropi i Aziji.

Jedinstvena kombinacija pristupa najvećim digitalnim igračima, zaštićenoj tehnologiji i stručnom znanju i iskustvu omogućava kompaniji Httpool by Aleph da pruži podršku preduzećima i brendovima kako bi maksimizirali napore koje ulažu u oglašavanje i podstakli poslovanje.

Saznajte više na: www.httpool.com

O kompaniji Aleph

Aleph je vodeći globalni posrednik za digitalno oglašavanje koji povezuje hiljade oglašivača u zemljama u razvoju s vodećim svjetskim digitalnim platformama.

Aleph zastupa vodeće svjetske platforme na više od 90 tržišta širom svijeta na kojima one nijesu fizički prisutne, čime omogućava platformama kao što su Twitter, Meta, Snapchati preko 35 drugih da se prošire na nova tržišta i omogućava oglašivačima da u potpunosti iskoriste mogućnosti oglašavanja na tim platformama. Kroz ova dugoročna partnerstva, Aleph stvara priliku za sve ljude i preduzeća da se oglašavaju na lokalnom i globalnom nivou bez ograničenja.

Saznajte više na:  alephholding.com

Kontaktirajte nas na: press@alephholding.com.

Facebook® je registrovani zaštitni znak kompanije Meta Inc.

Kontakt za medije

Adam Bezecki, PR menadžer za globalno poslovanje, Aleph

adam.bezeczky@httpool.at

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

OBUKA MLADIH O KRITIČKOM RAZMIŠLJANJU I JAVNOM GOVORU
OBUKA MLADIH O KRITIČKOM RAZMIŠLJANJU I JAVNOM GOVORU

Sa polaznicima projekta „Jačanje medijske pismenosti i kritičkog razmišljanja mladih iz manjinskih zajednica“, u četvrtak u Ulcinju, održan je četvrti modul trening programa. U ulozi gosta predavača na

CEDIS: U PETAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA
CEDIS: U PETAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u petak, 3. februara, u terminu od 8:00 do 15:00 sati, bez struje ostati sljedeća naselja: dio naselja Kolomza, Pistula,

Podgorica: Erste banci uručen treći uzastopni certifikat Employer Partner
Podgorica: Erste banci uručen treći uzastopni certifikat Employer Partner

Erste Bank AD Podgorica (Erste banka) je treći put uzastopno nagrađena Employer Partner certifikatom potvrdivši izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Zahvaljujući dugogodišnjem ulaganju u razvoj

Prognoza vremena: DO NEDJELJE SUNČANO, POTOM PAD TEMPERATURE, MOGUĆE I SNIJEG
Prognoza vremena: DO NEDJELJE SUNČANO, POTOM PAD TEMPERATURE, MOGUĆE I SNIJEG

Narednih dana sve do nedjelje na južnom Jadranu se očekuje sunčano vrijeme, saopštili su meteorolozi. Već od ponedjeljka će jutarnja temperatura vazduha biti ispod nule, a dnevna oko sedam stepeni Celzijusovih.

Donacija zdravstvenom sistemu Crne Gore
Donacija zdravstvenom sistemu Crne Gore

 Imajući u vidu značaj zdravstvenog sistema za jedno društvo, sportska kladionica Meridian se trudi da doprinese efikasnijem pružanju zdravstvene zaštite Kliničkom centru Crne Gore. Sportska kladionica