Parking servis: U ULCINJU ODRZAN SASTANAK PARKING SERVISA CRNE GORE

U Ulcinju je u utorak, na inicijativu Parking servisa Ulcinj održan redovni sastanak predstavnika udruženja parking servisa Crne Gore.
Na sastanku je razmotrena trenutna situacija sa poslovanjem Društava koje upravljaju javnim prostorima za parkiranje vozila u Crnoj Gori, a koja su se tokom perioda pandemije Covid-a susretala sa velikim poteškoćama u poslovanju.
Na sastanku su donijeti zaključi o pokretanju inicijative prema nadležnim organima sa ciljem donošenja akedvatnih zakonskih rješenja u oblasti saobraćaja kako bi poslovanje i upravljanje parkinzima doveli na očekivani nivou. Takodje, prisutni su informisani da se u skorijem roku očekuje osnivanje Parking servisa u opštinama Bar, Cetinje i Kotor, kao i da je Parking servis Pljevlja počeo sa radom.
U dijelu predstojeće turističke sezone prisutni su se složili da će uspješnost iste u velikoj mjeri uticati za njihovo poslovanje u tekućoj godini.
Sastanku su prisustvovali direktori parking servisa Podgorica, Herceg Novi, Tivat, Budva, Nikšić, Bijelo Polje i Ulcinja kao domaćina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Skupština opština: IZABRANI POTPREDSJEDNICI OPŠTINE I IZBORNA KOMISIJA
Skupština opština: IZABRANI POTPREDSJEDNICI OPŠTINE I IZBORNA KOMISIJA

Na prijedlog predsjednika Opštine Omera Bajraktarija, Skupština opštine je u ponedjeljak izabrala dva potpredsjednika Opštine Ulcinj. Riječ je o Beqiru Selli, funkcioneru Demokratske partije, i

Ulcinj: SEZONA ZA OKO 30 ODSTO BOLJA NEGO LANE
Ulcinj: SEZONA ZA OKO 30 ODSTO BOLJA NEGO LANE

Iz Vlade Crne Gore zvanično je saopšteno da očekuju znatno bolju sezonu nego prethodne godine. “Svi pokazatelji koje imamo govore tome u prilog, da smo

Promaši i osvoji GEJMERSKI LAP TOP!
Promaši i osvoji GEJMERSKI LAP TOP!

Koliko puta si sastavio tiket misleći da je dobitan, ali se desi da promašiš samo jedan par? U periodu od 01.06. do 30.06. u Meridianu

Hidrolog Burić: Za eroziju na Adi kriva politika, a ne neznanje
Hidrolog Burić: Za eroziju na Adi kriva politika, a ne neznanje

Za kvalitetno i trajno rješenje erozije na Adi Bojani država Crna Gora ima stručno znanje, ali problem postaje komplikovan kada znanje zavisi isključivo od politike.

CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

  Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u ponedjeljak i utorak, 27. i 28. juna, bez struje ostati sljedeća naselja: