Početkom juna u Ulcinju: PRVA NJEMAČKA ŽURKA U CRNOJ GORI!

“Sladoled od malina za doručak” – Vodimo vas na muzičko putovanje u prošlost! 

Plešite sa nama uz hitove iz vaše mladosti!

“Sladoled od malina za doručak” – hit njemačkog benda Hoffmann & Hoffmann iz 1977. godine je naziv naše prve žurke u Safari Beach-u na Velikoj plaži u Ulcinju. Počinjemo 08.06.2024. u 20:00 časova s vašim omiljenim pjesmama iz tog vremena. Dopustite da vas odvedemo na muzičko putovanje u prošlost s hitovima za ples iz 70-ih, 80-ih i 90-ih godina!

Nakon gotovo 25 godina pauze kao DJ, Michael putuje u svoju prošlost i pobrinuće se za pravu atmosferu i puni plesni podijum – iznenadite se i upoznajte eksperta za Crnu Goru s jedne sasvim druge strane.

Discocenter Point, Emmelshausen

Da bismo imali i vaše omiljene pjesme za ples spremne, pošaljite nam svoje muzičke želje unaprijed – tako ćemo se optimalno pripremiti.

Dobar dio pripremljenog muzičkog programa će biti “Made in Germany”. Međutim, na ovu zabavu su dobrodošli svi koji žele da se upute na muzičko putovanje u prošlost.

Najbolje je da se već prijavite direktno preko ovog linka: https://forms.gle/YA5eWCapZYZ4rzDV8

Naravno, za ovaj događaj posebnog tipa odabrali smo savršenu lokaciju – Safari Beach se nalazi na prekrasnoj pješčanoj plaži i istovremeno nudi sjajni unutaršnji i vanjski podijum za ples, kao i ukusna pića i hranu. Naravno, brinemo se i za vrhunski zvuk i čak za autobuski prevoz od Bara do Safari Beach-a i nazad, kako biste se mogli pravilno se zabaviti.

Osim vaših omiljenih pjesama, na licu mjesta će naravno biti i po neko iznenađenje! 😉 Radujemo se veoma zabavnoj noći, sa puno plesa i zabave!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Đerić: MANJE SIVE EKONOMIJE U ULCINJU, NEMA SELEKTIVNOSTI U NAŠEM RADU

TV CG, Naši u svijetu: HEROJI NJUJORKA IZ ULCINJA

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Sud za prekršaje: DRŽAVLJANIN ALBANIJE UPUĆEN U ZATVOR U SPUŽ
Sud za prekršaje: DRŽAVLJANIN ALBANIJE UPUĆEN U ZATVOR U SPUŽ

Državljanin Albanije Z.L. (44) osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, saopšteno je iz Suda za prekršaje. “On je sinoć oko 21 časova u jednom ugostiteljskom objektu u ulici “Majke Tereze”

CEKUM: URUČENE KNJIGE ULCINJSKIM ŠKOLAMA
CEKUM: URUČENE KNJIGE ULCINJSKIM ŠKOLAMA

JU Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore nastavila je akciju pod  nazivom „Naše knjige u vaše škole“. Cilj da se pojedinim  školama koje izvode nastavu na albanskom jeziku ili dvojezično

Mladi i ljudska prava: TEŽNJA ZA BOLJE DRUŠTVO U KOJEM ŽELE ŽIVJETI
Mladi i ljudska prava: TEŽNJA ZA BOLJE DRUŠTVO U KOJEM ŽELE ŽIVJETI

Prošlo je više od 75 godina od donošenja Opšte deklaracije o ljudskim pravima koja u središte stavlja dostojanstvo i pravednost te jednakost svih ljudskih bića. Donošenje Deklaracije obilježilo je nastavak

Zbog napada na kolegu: PROTEST ULCINJSKIH ADVOKATA
Zbog napada na kolegu: PROTEST ULCINJSKIH ADVOKATA

Ispred zgrade Osnovnog suda u Ulcinju danas su se, na poziv Advokatske komore Crne Gore, okupili ulcinjski advokati kako bi izrazili protest zbog napada na svog kolegu Aleksandra Simonovića. Ovaj advokat

Švajcarska: SASTANAK KOMITETA O PRAĆENJU DISKRIMINACIJE ŽENA U CRNOJ GORI
Švajcarska: SASTANAK KOMITETA O PRAĆENJU DISKRIMINACIJE ŽENA U CRNOJ GORI

U Ženevi se danas održava sastanak Komiteta koji prati sprovođenje Konvencije za eliminaciju svih oblika diskriminacije žena. Delegaciju Crne Gore, koju čini 21 član, predvodi ministar ljudskih i manjinskih