Policija: DVIJE OSOBE LIŠENE SLOBODE, PODNIJETA KRIVIČNA PRIJAVA

“Ulcinjsku policiju je jedno lice obavijestilo da je nakon verbalnog sukoba koji je imao sa S.M., to lice iz džepa izvadilo pištolj koji je usmjerio prema licu koje je podnijelo prijavu upućujući mu riječi prijeteće sadržine, nakon čega je vratio pištolj u džep i napustio lice mjesta”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, kako se ističe, preduzimajući aktivnosti u odnosu na pomenutu prijavu, a po naredbi Osnovnog suda Ulcinj, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. i pronašli pištolj marke „Pietro Beretta“ kalibra 6,35 mm, kao i određenu količinu municije za ovo oružje.

Zatim, policija je pronašla i vazdušnu pušku, 207 komada municije različite vrste i kalibra i lovačku pušku.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju po čijem je nalogu S.M. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, ulcinjska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv N.M. (39) iz Republike Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

On je, kako se sumnja, ovo djelo izvršio na način što je kao investitor na jednoj katastarskoj parceli započeo građenje tri stambena objekta od po 100 kvadrata, bez prijave i dokumentacije koja je propisana kao neophodna Zakonom o planiranju prostora i izgradnju objekata.

Takođe, policija je u Ulcinju, postupajući po planu pojačane kontrole saobraćaja, kontrolisala lice U.X. (22) sa Kosova kod kojeg je prilikom alkotestiranja utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2,05 g/kg. Lice je lišeno slobode, te će u zakonskom roku biti sprovedeno sudiji za prekršaj na dalju nadležnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Đerić: MANJE SIVE EKONOMIJE U ULCINJU, NEMA SELEKTIVNOSTI U NAŠEM RADU

TV CG, Naši u svijetu: HEROJI NJUJORKA IZ ULCINJA

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Zbog vožnje pod dejstvom droga: ULCINJANINU MJESEC DANA ZATVORA
Zbog vožnje pod dejstvom droga: ULCINJANINU MJESEC DANA ZATVORA

Ulcinjanin Lj.M. (24) osuđen je u hitnom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga. Sutkinja odjeljenja Suda za prekršaje u Ulcinju Anka Kekić

Sinoć na Maloj plaži: VEČE ZA PAMĆENJE SA DŽEJLOM I EDISOM
Sinoć na Maloj plaži: VEČE ZA PAMĆENJE SA DŽEJLOM I EDISOM

Ulcinjska Mala plaža 21. maja bila je epicentar sjajnih muzičkih dešavanja u organizaciji TO Ulcinj. Veče povodom obilježavanja Dana nezavisnosti otvorio je crnogorski izvođač Edis Agić koji je dobro poznatim

Ljudmila Mila Popović: JEDNA JE CRNA GORA! JEDINSTVENA ZEMLJA INTERKULTURE
Ljudmila Mila Popović: JEDNA JE CRNA GORA! JEDINSTVENA ZEMLJA INTERKULTURE

Univerzum je pametni dizajn u kojem vlada sinhronicitet! Sva bića, sve životne forme i svi fenomeni su u njemu međusobno povezani i međuzavisni.  Ovo duhovno i naučno plemenito znanje nas uči kako da percipiramo

Osnovni sud Ulcinj: RAZBOJNIK OSUĐEN NA ČETIRI GODINE
Osnovni sud Ulcinj: RAZBOJNIK OSUĐEN NA ČETIRI GODINE

Sudija Osnovnog suda u Ulcinju Artan Kroma donio je presudu kojom je optuženog N.M. (38) oglasio krivim i osudio na kaznu zatvora u trajanju od 4 godine, zbog krivičnog djela razbojništvo. Riječ je o osobi

Sud za prekršaje: DRŽAVLJANIN ALBANIJE UPUĆEN U ZATVOR U SPUŽ
Sud za prekršaje: DRŽAVLJANIN ALBANIJE UPUĆEN U ZATVOR U SPUŽ

Državljanin Albanije Z.L. (44) osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, saopšteno je iz Suda za prekršaje. “On je sinoć oko 21 časova u jednom ugostiteljskom objektu u ulici “Majke Tereze”