Policija: UHAPŠENE TRI OSOBE ZBOG TEŠKOG INCIDENTA NA ADI

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju i lišili slobode osumnjičene, saopšteno je iz Uprave policije.

“Naime, 15. avgusta oko 18.30 časova u blizini jednog ugostiteljskog objekta na Adi Bojani došlo je do upotrebe noža od strane tada nepoznatih lica prema oštećenom koji je tom prilikom zadobio povrede.

Intenzivnim aktivnostima koje su sprovedene u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, identifikacije počinilaca, te u konačnom rasvjetljavanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju, policijski službenici došli su do sumnje da su izvršioci H.L. (18) i maloljetno lice staro 17 godina, oba iz Bara, dok se trećem osumnjičenom – A.Č (22) iz Republike Srbije, na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u tuči”, navodi se u saopštenju.

Naime, kako dodaju, sumnja se da su sedamnaestogodišnji maloljetnik i H.L. 15. avgusta u naznačenom periodu na parking prostoru jedne plaže na Adi Bojani prišli parkiranom vozilu u kojem se nalazio oštećeni, kome su nakon kraćeg verbalnog sukoba upotrebom noža nanijeli povrede u predjelu grudnog koša, abdomena i ekstremiteta.

“Nakon toga, A.Č. je fizički napao oštećenog koji je odmah potom vozilo stavio u pogon i uputio se ka Ulcinju, na ukazivanje ljekarske pomoći.

Izvršioci su se nakon počinjenih krivičnih djela koja im se stavljaju na teret dali u bjekstvo.

Lišeni su slobode i uz krivične prijave biće privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost”, ističe se u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Đerić: MANJE SIVE EKONOMIJE U ULCINJU, NEMA SELEKTIVNOSTI U NAŠEM RADU

TV CG, Naši u svijetu: HEROJI NJUJORKA IZ ULCINJA

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Mesić: ULCINJ JE ZA MENE POTPUNO POZITIVNO IZNENAĐENJE
Mesić: ULCINJ JE ZA MENE POTPUNO POZITIVNO IZNENAĐENJE

Bivši predsjednik republike Hrvatske i posljednji predsjednik SFRJ Stjepan Mesić izjavio je da je njegova prva posjeta Ulcinju potpuno iznenađenje. „Znao sam da je ovo izuzetan grad, ali ne i da je grad

Nakon 9. kola: “OTRANT OLIMPIC” KORAK BLIŽE SAMOM VRHU
Nakon 9. kola: “OTRANT OLIMPIC” KORAK BLIŽE SAMOM VRHU

Fudbaleri “Otrant Olympica” odigrali su juče veoma dobru utakmicu u derbiju kola sa ekipom “Igala”. Ova pobjeda, rezultatom 2:0, dovela je izabranike Dejana Vukićevića na drugo mjesto na tabeli, odnosno

Obavještenje iz Parking servisa: OD 1. OKTOBRA ZIMSKE TARIFE
Obavještenje iz Parking servisa: OD 1. OKTOBRA ZIMSKE TARIFE

Od 01. oktobra 2023. prelazimo na zimske tarife naplate korišćenja javnih parkirališta. Cijena u crvenoj zoni biće 0,40€ a u žutoj 0,30€ po satu, cijena dnevne karte biće 4€ u crvenoj i 3€ u žutoj zoni.

Ulcinj: Premijer Crne Gore Dritan Abazović primio specijalno priznanje instituta IFIMES
Ulcinj: Premijer Crne Gore Dritan Abazović primio specijalno priznanje instituta IFIMES

Međunarodni institut za bliskoistočne i balkanske studije (IFIMES1) dodijelio je specijalno priznanje »za poseban doprinos afirmaciji manjinskih zajednica« predsjedniku Vlade Crne Gore dr. Dritanu Abazoviću

Popisna komisija: PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVU INSTRUKTORA I POPISIVAČA U ULCINJU
Popisna komisija: PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVU INSTRUKTORA I POPISIVAČA U ULCINJU

Odlukom Popisne komisije produžen je rok za prijavu na Javni oglas objavljen dana 22.09.2023. godine, za ugovorno angažovanje instruktora i popisivača za sprovođenje Popisa stanovništva, domaćinstava i