Proteklog vikenda u Ljubljani: E.DUSHKU POBIJEDIO NA TURNIRU U SLOVENIJI

Dana 17-18.09.2022 u Ljubljani, Slovenija, održan je međunarodni turnir “Slovenia Open 2022”  u olimpijskom sportu-taekwondou, nivoa G2/E2 koji služi za prikupljanje bodova za svjetsku rang listu,  samim tim i bodova koji omogućavaju učešće na Olimpijskim igrama. Takmičenje je okupilo preko 900 takmičara iz 51 zemlje svijeta.
Na ovom takmičenju, prestižnog nivoa, nastupio je i Taekvondo klub Ulcinj sa tri takmičara: Arta Ismailaga, Sara Kraja i Enes Dushku.
Našim takmičarima, od posebnog su značaja ovi ostvareni bodovi koji će im obezbjediti učešće na Evropskom prvenstvu za kadete, koje će se održati tokom novembra na Malti.
Takmičar iz Ulcinja Enes Dushku, nakon tri pobjede, proglašen je za prvaka u kategoriji kadeta -61 kg. Osvajanjem zlatne medalje osvojio je i 20 vrijednih bodova, bodova koji mu omogućavaju da se još više uzdigne na svjetskoj rang listi.
Dobar nastup imala je takmičarka Sara Kraja, koja je u prvom meču ostvarila pobjedu, ali je, nažalost, u drugom meču zaustavljena od predstavnice Grčke.
Takmičarka Arta Ismaila je zaustavljena u prvom meču. Arta je imala vođstvo tokom meča, ali je, nažalost, trenutak dekoncentracije u posljednjim sekundama presudio u korist suparnice i time je izgubila meč.
Tkd Ulcinj,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u ponedjeljak i utorak, 1. i 2. oktobra, bez struje ostati sljedeća naselja: u ponedjeljak: – u terminu od

CDPR: Oktobar – mjesec borbe protiv kancera dojke
CDPR: Oktobar – mjesec borbe protiv kancera dojke

U Crnoj Gori se poslednjih godina godišnje registruje preko 400 novooboljelih osoba od kancera dojke, nezvanično za 2019. godinu oko 500, dok broj umrlih godišnje nekoliko poslednjih godina uvijek prelazi

SJAJNA VIJEST – Stigao je THUNDERKICK!
SJAJNA VIJEST – Stigao je THUNDERKICK!

  Novo u Meridianu! Uživaj u magijifantastičnih slotova! Isprobaj magične igre izabavi se uz grmljavinu bonusa igrajućiThunderkick slotove!   Zadovoljne igrače Meridiana očekuje jošjedna sjajna

Osnovni sud Ulcinj: PODGORIČANINU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA
Osnovni sud Ulcinj: PODGORIČANINU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA

Miroslavu Baletiću (50) iz Podgorice u petak je nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Ulcinju određen pritvor od 30 dana zbog opasnosti od bjekstva i uticaja na svjedoke, potvrđeno je Pobjedi nezvanično.

Hotel Mediteran: PRODAJA INVENTARA DO PONEDJELJKA
Hotel Mediteran: PRODAJA INVENTARA DO PONEDJELJKA

Još samo 3 dana 499 euro Uzimaš sve unutrar sobe.   +382 69 154180 Hotel Mediteran – Ulcinj