RTCG: ULCINJ I „CRNA GORA U RITMU EVROPE”

“Crna Gora u ritmu Evrope” predstavlja najveće dječije muzičko takmičenje u zemlji, namijenjeno takmičarima uzrasta od 12. do 21. godine, djeci i omladini Crne Gore, koja su vrhunskog talenta za pjevanje i ples.

Podršku djeci i omladini kroz televizijski format najveći ove vrste u zemlji daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije, i Izraela.

Na održanoj audiciji 02.03.2022. u CZK od strane stručnog zirija odabrane su četiri naše djevojčice:

Mirjana Marniković , Bjanka Bojanović , Sandra Marniković i Elina Sulić koje će predstavljati naš grad, braniti boje naše Opštine i ambasade Velike Britanije koja im je dodijeljena.

Odabrane su imale priliku da svoj vrhunski talenat za pjevanje i ples usavrše tokom višemjesečnih priprema sa trenerima glasa kao i umjetničkim direktorima scenskog performansa programa „Crna Gora u ritmu Evrope“.

Pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na RTCG 1 u subotu 11.juna 2022.godine u prime time terminu 20h.

Sistem glasanja: Svaki grad ima jednog člana žirija, svaki grad glasa od 1 poena kojeg daje svom gradu do maksimalnih 16 poena kome daje kao maksimalan broj poena.

Odnosi glasova u sabiranju su sledeći :

25 posto jačine žiri gradova učesnika

25posto jačine žiri Festivala Ritam Evrope

50 posto jačine sms voting ili sms glasova.

Otvaranje SMS glasanja je uslijedilo 20. maja 2022.zaključno sa završetkom glasanja u televizijskom programu kada voditelji proglase završetak.

Naše djevojčice nastupaju pod rednim brojem 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA
CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u petak, 10. februara, u terminu od 8:00 do 15:00 sati, bez struje ostati sljedeća naselja: dio naselja Kodre, Kolomza,

Predsjednica Kosova Osmani Sadriu: U ULCINJU SE OSJEĆAMO KAO U SVOJOJ KUĆI
Predsjednica Kosova Osmani Sadriu: U ULCINJU SE OSJEĆAMO KAO U SVOJOJ KUĆI

“U Ulcinju se osjećamo kao u svojoj kući. Zahvaljujem svima koji su 1999. godine otvorili svoje kuća i svoja srca za prognanike sa Kosova“, izjavila je predsjednica Republike Kosovo Vjosa Osmani Sadriu.

Ulcinj: DOLAZAK NAJAVIO NJEMAČKI LANAC SUPERMARKETA
Ulcinj: DOLAZAK NAJAVIO NJEMAČKI LANAC SUPERMARKETA

Poznati njemački trgovački lanac “Lidl” zainteresovan je da otvori prodajni objekat u Ulcinju, saznaje Portal Ul-info. Tim povodom čelnici te kompanije su razgovarali sa predsjednikom Opštine Ulcinj Omerom

CEKUM: OBJAVLJENA ANTOLOGIJA KRATKE PROZE ALBANSKIH PISACA CRNE GORE
CEKUM: OBJAVLJENA ANTOLOGIJA KRATKE PROZE ALBANSKIH PISACA CRNE GORE

U izdanju Javne ustanove Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore ovih dana objavljena je Antologija kratke proze albanskih pisaca Crne Gore pod naslovom „Svi naši“. Riječ je o dvojezičnom

Specijalno za ljubitelje horora! Zabavi se uz ZOMBIE APOCALYPSE i iskoristi BONUS BUY OPCIJU!!!
Specijalno za ljubitelje horora! Zabavi se uz ZOMBIE APOCALYPSE i iskoristi BONUS BUY OPCIJU!!!

Iskoristi šansu i uživaj u horror slot spektaklu ekskluzivno u Meridianu! Moćna zabava stiže uz Zombie Apocalypse! Ako volite hororslotove, ako ste uživali u filmovima i serijama o čuvenim zombijima, bićete