Skrelja: MEDOJEVIC JE VJECITI POLITICKI GUBITNIK

Na konstataciju poslanika Demokratskog fronta Nebojše Medojevića da nijedan albanski političar u Crnoj Gori nije javno protiv ideje velike Albanije reagovao je poslanik DPS-a Ljuiđ Škrelja. Njegovo reagovanje integralno prenosimo.

S obzirom da sam bio na studijskom putovanju u Norveškoj sa delegacijom Odbora za bezbjednost i odbranu, smatram potrebnim da na neodmjerene prozivke definitvno najvećeg i vječitog političkog gubitnika Nebojše Medojević saopštim sljedeće:

Galamom oko izmišljenog projekta velike Albanije Medojević pokušava da skrene pažnju na sebe, nakon evidentne činjenice da se polako, ali sigurno gubi i nestaje sa političke scene Crne Gore.

Nakon što je izgubio sve izbore na kojima je učestvovao kao pojedinac i predsjednik stranke, sada poslije evidentnog gubljenja i pozicije jednog od lidera u Demokratskom frontu, eto, po njemu, načina da se skrene pažnja sa tih činjenica i prebaci se na teren osjetljivih i, po njemu, emocionalnih tema, koje u prošlosti nikome nijesu dobra donijeli.

U vezi sa tim, a pošto sam i prozvan, saopštavam javnosti da račune za svoj politički angažman i opredjeljenje polažem, kao do sada, građanima Crne Gore i svojoj partiji, a nikako, nikada, ni u bunilu, Nebojši Medojeviću.

U najtežim vremena Albanci u Crnoj Gori su pravilno, ljudski i dostojanstveno iskazali odnos prema drzavi Crnoj Gori, na istorijskom referundumu, dok je Medojević obijao pragove po Vašingtonu i Briselu ne bi li nekako pokušao da spriječi održavanje referenduma o nezavisnosti “svoje države”. Nakon svega i opštepoznatog mog ličnoga stava i doprinosa oko nezavisnosti, dalje demokratizacije društva, članstva u NATO i sigurnog puta ka EU, mom kolegi Nebojši Medojeviću preporučujem da je krajnje vrijeme da preispita svoj odnos prema svojoj državi Crnoj Gori, da pokuša da da doprinos, iako bi on bio beznačajan, jer je njegovo vrijeme prošlo. I konacno, da Albancima, ne samo kada im treba, za jednokratnu upotrebu za raznorazne političke manipulacije i zarad jeftinih političkih poena, konačno počne vjerovati i prizna ih kao ravnopravne građane, i da razumije da politika njegovog prijatelja Kočo Danaja, kako je mnogo puta to rekao, ne pije vodu kod Albanaca u Crnoj Gori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Opština: NOVI IZGLED ULCINJSKE ČARŠIJE

Predsjendik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari je saopštio da je rekonstrukcija ulcinjske Čaršije projekat koji će potpuno promijeniti centar grada, odnosno dio od Trga maslina pa do Džamije Namazdjah. “Najbitniji dio projekta jeste izmjena i unifikacija

Predsjednički kandidat J.Milatović u srijedu u Ulcinju: SASTANAK SA PREDSJEDNIKOM OPŠTINE I TRIBINA SA GRAĐANIMA
Predsjednički kandidat J.Milatović u srijedu u Ulcinju: SASTANAK SA PREDSJEDNIKOM OPŠTINE I TRIBINA SA GRAĐANIMA

Kandidat za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović će u srijedu, 29. marta, posjetiti opštinu Ulcinj. On će tom prilikom razgovarati sa predsjednikom Opštine Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima.

Policija: UHAPŠEN STARAC ZBOG TRGOVINE LJUDIMA
Policija: UHAPŠEN STARAC ZBOG TRGOVINE LJUDIMA

Policija je preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da su H.Q. (77) i A.P. (18) izvršili krivično djelo trgovina ljudima, te je po nalogu tužioca H.Q. uhapšen. “Naime, H.Q. se

Ulcinj: U SUBOTU DAN OPŠTINE
Ulcinj: U SUBOTU DAN OPŠTINE

Dan Opštine Ulcinj se, po Statutu lokalne samouprave, proslavlja prve subote u aprilu, što znači da će ove godine to biti 1. aprila. Tim povodom će tokom cijele ove sedmice biti organizovano niz značajnih

CEDIS: U UTORAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA
CEDIS: U UTORAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u utorak, 28. marta, bez struje ostati sljedeća naselja: -u terminu od 8:00 do 15:00 sati: Zoganje, Donja Briska

Karate klub “REI”: Ekipa kadeta najbolja na “Pljevla Open 2023”
Karate klub “REI”: Ekipa kadeta najbolja na “Pljevla Open 2023”

Karate klub “REI’’je prošle subote učestvovao na 17. Medjunarodnom karate turniru “PLEVLJA OPEN 2023” u Pljevljima. Takmičari KK “REI ‘’ još jednom su dokazali da su najboli takmičari: