Specijalno za ljubitelje horora! Zabavi se uz ZOMBIE APOCALYPSE i iskoristi BONUS BUY OPCIJU!!!

Iskoristi šansu i uživaj u horror slot spektaklu ekskluzivno u Meridianu! Moćna zabava stiže uz Zombie Apocalypse!

Ako volite hororslotove, ako ste uživali u filmovima i serijama o čuvenim zombijima, bićete oduševljeni novom igrom koju nam predstavlja Expanse Studios.

Zombie Apocalypse je vrhunska igra koju možete isprobati ekskluzivno u Meridianu! Izađite kao pobjednik iz okršaja sa neobičnim stvorenjima i magični bonusi su vaši!

Među simbolima ove igre ćete vidjeti kartaške simbole, bijesnog psa, vojni automobil, par zombija i muškarca i ženu koji se bore sa njima.

Posebno će vas oduševiti BONUS BUY opcija! Ako je aktivirate automatski ćete kupiti 15 BESPLATNIH SPINOVA! Besplatne spinove možete aktivirati i pomoću scatter-a, a tada ćete osvojiti između devet i 15 besplatnih spinova.

Džokeri se pojavljuju sa množiocima x2 i x3 i oni će mijenjati sve simbole osim scatter-a. Kada je o bonusima riječ, dostupan je i bonus kockanja kao i tri progresivna džekpota.

U svakom trenutku možete povećati vrijednost vašeg uloga kroz posebnu bonus opciju. Tada je frekvencija pojavljivanja scatter-a znatno veća!

Izađite kao pobjednik okršaja u hororslotu Zombie Apocalypse i magični bonusi su vaši!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje posebanBONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvijek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na slot igri Book of Egypt koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i prije nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

14 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Ulcinj: POČASNI GRAĐANI STEINACKER, BEQIRAJ I DOBRECI
Ulcinj: POČASNI GRAĐANI STEINACKER, BEQIRAJ I DOBRECI

Bivša njemačka ambasadorka u Crnoj Gori Gudrun Elizabeth Steinacker, predsjednik Udruženja Ulcinjana u Draču Zyhni Beqiraj i (posthumno) prof. dr Sim Gjon Dobreci biće proglašeni počasnim građanima Ulcinja,

U povodu Dana Opštine: ODRŽAN KONCERT UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE ZA MUZIKU I BALET
U povodu Dana Opštine: ODRŽAN KONCERT UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE ZA MUZIKU I BALET

U Galeriji ulcinjskog Centra za kulturu u srijedu je održan tradicionalni koncert  učenika Osnovne škole za muziku i balet. Kako je kazala direktorka te institucije Fatime Katana Buzuku, riječ je o poklonu

Jakov Milatović u Ulcinju: Ponosni na istoriju koju stvaramo zajedno
Jakov Milatović u Ulcinju: Ponosni na istoriju koju stvaramo zajedno

  “Oslobođeni od straha i pritiska, cijelom zemljom pronijeli smo zdravu viziju o Crnoj Gori. Onu viziju u kojoj su svi njeni građani i građanke najveće bogatstvo, onu u kojoj svi jednako uživaju privilegije

Fudbal: VAŽNA POBJEDA „OTRANT OLYMPICA“
Fudbal: VAŽNA POBJEDA „OTRANT OLYMPICA“

Fudbaleri „Otrant Olympica“ ostvarili su u srijedu važnu pobjedu na domaćem terenu. Izabranici Dejana Vukićevića su rezultatom 2:0 porazili ekipu „Igala“, direktnog konkurenta za opstanak u Drugoj crnogorskoj

Supermarket SARS: I ove nedjelje dođi, i dobro prođi!
Supermarket SARS: I ove nedjelje dođi, i dobro prođi!

Posjetite nas i iskoristite vrhunsku ponudu koju smo spremili za vas! Akcija važi u svim SARS marketima. Akcija na istaknute proizvode važi do 08.04. (subota). Besplatna dostava na kućnu adresu: 067 040