Specijalno za ljubitelje horora! Zabavi se uz ZOMBIE APOCALYPSE i iskoristi BONUS BUY OPCIJU!!!

 

Iskoristi šansu i uživaj u horor slot spektakluekskluzivno u Meridianu! Moćna zabava stižeuz Zombie Apocalypse!

 

Ako volite horor slotove, ako ste uživali u filmovima i serijama o čuvenim zombijima, bićete oduševljeni novom igrom koju nampredstavlja Expanse Studios.

 

Zombie Apocalypse je vrhunska igra kojumožete isprobati ekskluzivno u Meridianu! Izađite kao pobjednik iz okršaja sa neobičnimstvorenjima i magični bonusi su vaši!

 

Među simbolima ove igre ćete vidjeti kartaškesimbole, bijesnog psa, vojni automobil, par zombija i muškarca i ženu koji se bore sanjima.

 

Posebno će vas oduševiti BONUS BUY opcija! Ako je aktivirate automatski ćetekupiti 15 BESPLATNIH SPINOVA! Besplatne spinove možete aktivirati i pomoćuscatter-a, a tada ćete osvojiti između devet i 15 besplatnih spinova.

 

Džokeri se pojavljuju sa množiocima x2 i x3 ioni će mijenjati sve simbole osim scatter-a. Kada je o bonusima riječ, dostupan je i bonuskockanja kao i tri progresivna džekpota.

 

U svakom trenutku možete povećati vrijednostvašeg uloga kroz posebnu bonus opciju. Tada je frekvencija pojavljivanja scatter-a znatnoveća!

 

Izađite kao pobjednik okršaja u horor slotuZombie Apocalypse i magični bonusi su vaši!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Sve novajlije u Meridianu očekuje posebanBONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uveknemate aktivan korisnički nalog sada je pravitrenutak da se REGISTRUJETE.

 

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE navaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na slot igri Book of Egypt kojunam predstavlja provajder Expanse Studios!

 

Vaša zabava počinje i prije nego štodeponujete novac na svoj korisnički nalog!

 

10 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”
NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”

Stručna komisija ocijenila je radove Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora” koji je bio raspisan u periodu Decembar–Februar. Literarni konkurs je raspisan u okviru projekta ,,Prepoznaj,

CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju
CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju

Velika kolonija vodenih ptica koja se nalazi u Gornjem Štoju ugrožena je nelegalnim građevinskim radovima koji se odvijaju na svega 50 metara od same kolonije. Najugroženija je, prije svega, jedina kolonija

Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ
Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ

U Ulcinju je u petak svečano otvoren Zavod za hitnu medicinsku pomoć koji je renoviran i opremljen savremenom opremom. Na ovaj način zaposleni će imati bolje uslove za rad, a svi pacijenti mogućnost za

Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma
Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Hotel Azul Beach Resort Montenegro traži nove kolege u susret ljetnjoj sezoni 2023. Pozivamo sva zainteresovana lica da posjete naš hotel Azul Beach Resort Montenegro na datume 07.04.2023. i 08.04.2023.

Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA
Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA

Na ulcinjskoj Velikoj skeli, na rtu Đerane, danas je svečano obilježen početak radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u opštini Ulcinj. Riječ je o projektu Vlade