Sportskoj kladionici Meridian urucena zahvalnica za humanitarni rad

donacija rozaje 1Jučerašnjom donacijom Domu zdravlja u Rožajama, sportskoj kladionici Meridian uručena je zahvalnica za donaciju inhalatora i aparata za mjerenje pritiska.

Vodeća kompanije za proizvodnju i plasiranje igara na sreću – Meridianbet, poklonila je inhalatore i aparate za mjerenje pritiska JZU Dom zdravlja u Rožajama.

Donaciju su preuzeli sekretar i pomoćnik direktora, Šabo Luboder i glavna sestra, Merada Kalač, koji su mnogo zahvalni na poklonu i ističu da im dosta znači.

U cilju obezbjeđivanja uslova za neometani rad, predstavnici Doma zdravlja uručili su zahvalnicu Meridianbet kompaniji za njihov doprinos i humanitarni rad.

Iz kompanije ističu da im je ova zahvalnica posebno draga i da je samo još jedan pokazatelj da treba da nastave u ovom pravcu. Shodno tome, najavljuju da će posjetiti mnoge opštine u Crnoj Gori i zdravstvene ustanove kojima je pomoć neophodna.

Nedavno su posjetili i JZU Danilo I na Cetinju i poklonili, između ostalog, aparate za mjerenje glikemije koji su usmjereni za unapređenje zdravstvene zaštite stanovnika ovog grada.

donacija rozajePR predstvanici Meridianbet kompanije su tokom proteklog perioda posjetili mnoge gradove u Crnoj Gori noseći pomoć tamo gdje je najneophodnija – u žarištima ovog virusa.

Žabljak, Bijelo Polje, Bar, Cetinje, Podgorica samo su od nekih gradova i opština koje su do sata posjetili i pomogli iz sportske kladionice Meridian.

Sa ovom zahvalnicom nastavljaju na svom putu i poručuju da je empatija i razumijevanje, kao i socijalna odgovornost broj 1 u borbi protiv ovakvih nedaća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”
NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”

Stručna komisija ocijenila je radove Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora” koji je bio raspisan u periodu Decembar–Februar. Literarni konkurs je raspisan u okviru projekta ,,Prepoznaj,

CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju
CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju

Velika kolonija vodenih ptica koja se nalazi u Gornjem Štoju ugrožena je nelegalnim građevinskim radovima koji se odvijaju na svega 50 metara od same kolonije. Najugroženija je, prije svega, jedina kolonija

Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ
Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ

U Ulcinju je u petak svečano otvoren Zavod za hitnu medicinsku pomoć koji je renoviran i opremljen savremenom opremom. Na ovaj način zaposleni će imati bolje uslove za rad, a svi pacijenti mogućnost za

Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma
Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Hotel Azul Beach Resort Montenegro traži nove kolege u susret ljetnjoj sezoni 2023. Pozivamo sva zainteresovana lica da posjete naš hotel Azul Beach Resort Montenegro na datume 07.04.2023. i 08.04.2023.

Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA
Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA

Na ulcinjskoj Velikoj skeli, na rtu Đerane, danas je svečano obilježen početak radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u opštini Ulcinj. Riječ je o projektu Vlade