SSF: POCELA PRODAJA ULAZNICA ZA FESTIVAL

 

southern-soul-festival-1Ulaznice za Southern Soul festival koji se na Velikoj plaži (Dolcinium Kite Surf Club) održava od 29. juna do 2. jula, od danas će za crnogorske državljane koštati 69 eura.

Prema riječima portparola Souther Soula, Petra Lazovića koje prenose “Vijesti”, ova cijena biće promijenjena na dan početka festivala, kada će na ulazu moći da se kupi po cijeni od 79 eura, a u isto vrijeme biće dostupne i jednodnevne ulaznice po 20 (za četvrtak, 29. jun i nedjelju, 2. jul) i 25 eura (petak, 30. jun i subota, 1. jul).

“Vrata se otvaraju u 13 sati u četvrtak 29. juna, program počinje u 14 časova i trajaće svakoga dana do 6 ujutru, a odvijaće se na tri bine. Ove godine smo se potrudili da sve tri bine budu proširene, odnosno trudili smo se da prevazićemo sitne probleme kao što su mali kapaciteti”, dodao je on i istakao da će ove godine prostor ispred bina moći da primi od hiljadu do hiljadu i po ljudi.

“Ove godine imamo 56 izvođača, od čega su osam live bendovi, a ostalo su DJ-evi koji dolaze iz različitih krajeva svijeta”, podsjetio je on na konferenciji za medije kojoj su prisustvovali i predstavnici glavnih sponzora, Mladen Fatić ispred pivare Trebjesa i proizvoda Corona, Bojan Leković iz G3 kompanije, Marijana Stevanović kao predstavnica Huawei mobilnih telefona, Marija Ražnatović iz crnogorskog Telekoma i Radica Zeković iz UNDP-a, koji se sa festivalom ujedinio za potrebe projekta Razvoj niskokarbonskog turizma.

“Crna Gora krenula je putem niskokarbonskog razvoja u turizmu sa ciljem da bude prepoznata kao idealna zelena destinacija u srcu Evrope. UNDP u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma radi na ozelenjavanju popularnih muzičkih festivala u Crnoj Gori, a nakon City Groova to je i Souther Soul”, ispričala je Zeković, koja je otkrila da je ovogodišnji moto “Smanji svoj karbonski otisak”.

“To ćemo činiti smanjivanjem količine otpada u festivalskim kampovima, povećanjem stepena recikliranja otpada, promovisanjem tema o zaštiti životne sredine i klimatskim promjenama, a posebno se fokusiramo na promociju zelenog trasporta”, pojasnila je ona.

Prema njenim riječima u kampu festivala će biti dostupan karbonski kalkulator uz pomoć kojeg će svi zainteresovani moći da izračunaju svoj karbonski otisak, odnosno koliko karbonskog zagađenja su proizveli tokom svog putovanja i boravka na festivalu.

“Oni će moći i da doniraju u Zeleni fond kojim se pomažu zeleni festivali i drugi zeleni održivi projekte u Crnoj Gori”, ispričala je Zeković, dok će G3spirits kompanija doprinijeti tako što će se kokteli na festivalu služiti isključivo u papirnim čašama koje olakšavaju reciklažu.

Huawei i Telekom ponudili su svojim korisnicima povoljnosti tako što će svi koji kupe Huawei Lite proizvod dobiti četvorodnevnu ulaznicu.

Tokom četiri dana na tri stejdža smenjivaće se Amp Fiddler, Ayetoro, Eumir Deodato, Antonio Okasio, Edi Ramič, Nikola Konte, Patrik Fordž, Rejner Trubi i mnogi drugi DJ-evi i bendovi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Opština: NOVI IZGLED ULCINJSKE ČARŠIJE

Predsjendik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari je saopštio da je rekonstrukcija ulcinjske Čaršije projekat koji će potpuno promijeniti centar grada, odnosno dio od Trga maslina pa do Džamije Namazdjah. “Najbitniji dio projekta jeste izmjena i unifikacija

U srijedu sjednica Skupština opštine: PODSTICAJNE MJERE ZA POLJOPRIVREDU, ODLUKA O ZARADAMA…
U srijedu sjednica Skupština opštine: PODSTICAJNE MJERE ZA POLJOPRIVREDU, ODLUKA O ZARADAMA…

Predsjednik Skupštine opštine Ulcinj Ardijan Mavriq sazvao je za narednu srijedu, 29.03.2023. godine, prvu sjednicu prvog redovnog zasjedanja lokalnog parlamenta koja će se održati u Velikoj sali Skupštine

Maštaš da otputuješ u svemir? Sada imaš priliku
Maštaš da otputuješ u svemir? Sada imaš priliku

Da li ste ikada zamišljali sebe u kosmičkom odijelu, da otputujete u svemir i koračate neistraženim planetama? Ako si jedan od nas sanjalica i želiš da posmatraš planete iz ptičje perspektive, predstavljamo

Opština: NOVI IZGLED ULCINJSKE ČARŠIJE
Opština: NOVI IZGLED ULCINJSKE ČARŠIJE

Predsjendik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari je saopštio da je rekonstrukcija ulcinjske Čaršije projekat koji će potpuno promijeniti centar grada, odnosno dio od Trga maslina pa do Džamije Namazdjah. “Najbitniji

Ulcinj: NOVIM HOTELOM NA SUKI UPRAVLJAĆE „HILTON“
Ulcinj: NOVIM HOTELOM NA SUKI UPRAVLJAĆE „HILTON“

Kompanija “Royal“ iz Prištine, koja će graditi hotel na Suki, dogovorila je da operater tog objekta bude čuveni hotelski brend „Hilton“, saznaje Portal Ul-info. Premijer Dritan Abazović izjavio je u utorak

CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA
CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u petak, 24. marta, bez struje ostati sljedeća naselja: -u terminu od 8:00 do 15:00 sati: Zoganje, Donja Briska Gora,