SVA SNAGA JEDNE ŠOLJICE KAFE

Divna su ona jutra kada nas probudi miris kafe. Vjerujemo da među vama ima onih koji taj mali praznik za čula imaju svakoga dana. Isto tako sigurnismo da je puno i nas koji još pospani pocupkujemo ispred šporeta dok čekamo da vodi provri. Tješimo se da postoji posebna draž u samoj pripremi.

I ne grješimo – 50% ukusne kafe je u pripremi. Tanja, jača, šećera „na vrh“ kašike ili dvije kašike, sa „kajmakom“, bez… Ko kako voli..

Iako svi vjerovatno već pijete svoju omiljenu kafu, šta kažete na nešto novo? Novi začin za stari ritual i način.

Kompanija Pro Caffe iz Ulcinja već dugi niz godina je sinonim za kvalitetnu espresso kafu. Kako su i sami veliki ljubitelji ovog okrepljujućeg napitka, riješili su da svojim klijentima ponude ono od čega smo svi počeli – DOMAĆU kafu.

I sa Domaćom kafom je 50% kako je spremite i kakvu je volite. A ostalih 50%? Tu se apsolutno oslanjamo na kvalitet svakog zrna. I zbog toga je Domaća kafa posebna.

Doprema se sa provjerenih plantaža i predstavlja mješavinu četiri vrste znalački odabranih zrna Arabike i Robuste. Kada pijete kafu i osjetite onu posebnu aromatičnu slatkoću, bogatstvo i prefinjenost ukusa- zahvalimo se zrnima Arabike. A kada je kafa koju pijete jača i ima oštriji ukus zaslužna je Robusta. Preciznim doziranjem, u Domaćoj kafi su pažljivo dozirani svi ovi ukusi i dobijen je novi, neponovljiv i samo njen ukus.

Ovdje se ne završava briga o svakom zrnu. Zahvaljujući prženju na sistemu vrelog vazduha svako zrno zadržava svoju formu. Nakon prženja, zrna kafe se melju ni manje ni više nego u mlinu od prirodnog kamena. A zašto je to važno? Zahvaljujući, upravo ovom tradicionalnom načinu obrade ne dostiže se visoka temperatura pa kafa zadržava najfiniju aromu i dobija ono što kod nje najviše cijenimo: gustinu, kremastu teksturu, ukus i dodatnu energiju.

Ulaganje u svaki korak proizvodnje, ulaganje u svako zrno, ljubiteljima kafe na našem tržištu donosimo proizvod izuzetno visokog kvaliteta i nešto što se cijeni i voli.

I upravo su sve ovo razlozi da DOMAĆA kafa bude naša prva jutarnja kafa. Ali i svaka sljedeća. Ona koja će vam pomoći da se razbudite i započnete dan, ona koju ćete rado poslije ručka podijeliti sa porodicom, prijateljima ili kolegama i ona koja će vam predveče pomoći da predahnete. Ali, i ona kojom ćete dočekivati i ispraćati goste u vrijeme praznika i odmora, koja će vam omogućiti da dođete sebi kada pretjerate u slavlju, ali i koja će vas ugrijati i dati vam energiju u ovim hladnim danima.

I da napomenemo još jednom: kvalitet nikada nije slučajnost. Kvalitet je proizvod izuzetno visokih ciljeva, posvećenosti, promišljenih izbora i mnogo uloženog vremena u to da se dobije baš ono što se htjelo. Jer kako ona naša narodna kaže:

ZRNO PO ZRNO – DOMAĆA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA
CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u petak, 9. decembra, u terminu 8 do 15 sati, bez struje ostati sljedeća naselja: dio naselja Kolomza, Pistula, Gač,

Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!
Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!

I kad mislite da ne može bolje, može. Bonus dobrodošlice u Meridianu je pojačan! Naime, od 01.09., svi novoregistrovani korisnici meridianbet.me sajta, biće nagrađeni sa 5€ bonusa i čak 200 besplatnih

GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića

U Ulcinju je, u hotelu “Nobel”, u utorak otvorena izložba slika “Lavirint duše” akademskog slikara Mirka Dragovića iz Podgorice. Izložbu su otvorili mr Amer Ramusović, direktor i glavni i odgovorni

Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori
Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori

Podgorica, 1. decembra– Httpool by Aleph i Meta najavili su da će ove dvije kompanije sarađivati u Crnoj Gori u okviru programa ovlašćenih prodajnih partnera kompanije Meta. Ovlašćeni prodajni partneri