TO Ulcinj na sajmu u Berlinu: VRACAJU NAM SE NJEMACKI GOSTI

image-0-02-05-96a4f95b45d8f0d3b3cfc8e26b7da7845b6ce639eeb29da9ec3e88c237297fdd-VNa ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu ITB koji se održava u periodu od 08.-12. marta 2017. godine, Turistička organizacija Ulcinj nastupa na organizovanom štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Sajam turizma „ITB“ u Berlinu će ove godine okupiti preko 180.000 posjetilaca, od čega je 120.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i preko 11.000 kompanija iz 180 zemalja, te se s pravom može reći da je ovaj sajam jedan od jačih ove vrste u svijetu.

Na organizovanom štandu NTO nastupaju i lokalne organizacije kao i turistički privrednici, na kojem su objedinili cjelokupnu turističku ponudu Crne Gore. Od turi­stič­kih pri­vred­ni­ka sa pod­ruč­ja op­šti­ne pri­sut­ni su i HTP „Ul­cinj­ska ri­vi­je­ra“,ko­ji će to­kom svih da­na saj­ma ima­ti kon­tak­te sa broj­nim part­ne­ri­ma i za­in­te­re­so­va­nim kli­jen­ti­ma. Pr­va tri da­na saj­ma su pred­vi­đe­na za su­sre­te, dok je po­sled­nja dva dana sa­jam otvo­ren i za po­sje­ti­o­ce. Za Ulcinj Nje­mač­ka je jed­no od glav­nih emitivnih tr­ži­šta jer se sva­ke go­di­ne go­sti iz Nje­mač­ke na ul­cinj­skoj ri­vi­je­ri vraćaju u sve većem broju. Njem­ci su tra­di­ci­o­nal­no ve­li­ki lju­bi­te­lji prirode, Borove šume, Velike plaže i Ade Bo­ja­ne i do­la­ze uglavnom po­sred­stvom tu­ri­stič­kih agen­ci­ja.

Delegaciju Crne Gore predvode direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić i savjetnica ministra održivog razvoja i turizma Nada Pavićević, koje će se tokom sajma sastati sa predstavnicima turističkog i privrednog sektora Njemačke, turoperatorima i medijima.

Direktor Turističke Organizacije Ulcinj Mr Fuad Hadžibeti je dao izjavu novinarki Vijesti za dijasporu, a HTP “Ulcinjska Rivijera” je takođe imala sastanak sa predstavnicima poznate agencije Obena .

Svi posjetioci ITB-a, koji će trajati do nedjelje, će imati priliku da se više informišu o crnogorskim zaštićenim područjima, aktivnom odmoru i ponudama koje ne treba propustiti prilikom posjete nacionalnim parkovima, a među njima se nalazi i Ulcinsjka Solana.

Opštinu Ulcinj je tokom 2016.godine posjetilo 11.955 turista iz Njemačke, koji su ostvarili 73.148 noćenja.

Stručna služba TO Ulcinj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Opština: NOVI IZGLED ULCINJSKE ČARŠIJE

Predsjendik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari je saopštio da je rekonstrukcija ulcinjske Čaršije projekat koji će potpuno promijeniti centar grada, odnosno dio od Trga maslina pa do Džamije Namazdjah. “Najbitniji dio projekta jeste izmjena i unifikacija

Predsjednički kandidat J.Milatović u srijedu u Ulcinju: SASTANAK SA PREDSJEDNIKOM OPŠTINE I TRIBINA SA GRAĐANIMA
Predsjednički kandidat J.Milatović u srijedu u Ulcinju: SASTANAK SA PREDSJEDNIKOM OPŠTINE I TRIBINA SA GRAĐANIMA

Kandidat za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović će u srijedu, 29. marta, posjetiti opštinu Ulcinj. On će tom prilikom razgovarati sa predsjednikom Opštine Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima.

Policija: UHAPŠEN STARAC ZBOG TRGOVINE LJUDIMA
Policija: UHAPŠEN STARAC ZBOG TRGOVINE LJUDIMA

Policija je preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da su H.Q. (77) i A.P. (18) izvršili krivično djelo trgovina ljudima, te je po nalogu tužioca H.Q. uhapšen. “Naime, H.Q. se

Ulcinj: U SUBOTU DAN OPŠTINE
Ulcinj: U SUBOTU DAN OPŠTINE

Dan Opštine Ulcinj se, po Statutu lokalne samouprave, proslavlja prve subote u aprilu, što znači da će ove godine to biti 1. aprila. Tim povodom će tokom cijele ove sedmice biti organizovano niz značajnih

CEDIS: U UTORAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA
CEDIS: U UTORAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u utorak, 28. marta, bez struje ostati sljedeća naselja: -u terminu od 8:00 do 15:00 sati: Zoganje, Donja Briska

Karate klub “REI”: Ekipa kadeta najbolja na “Pljevla Open 2023”
Karate klub “REI”: Ekipa kadeta najbolja na “Pljevla Open 2023”

Karate klub “REI’’je prošle subote učestvovao na 17. Medjunarodnom karate turniru “PLEVLJA OPEN 2023” u Pljevljima. Takmičari KK “REI ‘’ još jednom su dokazali da su najboli takmičari: