Zbog buke od motora: JANČIĆ POZVAO POLICIJU DA ULCINJANIMA I TURISTIMA OBEZBIJEDI MIRAN SAN

Ulcinjanin Brano Jančić ukazao je policiji na problem zbog kojeg mještani Potoka, Pinješa i Meteriza noćima nemaju miran san.

Naveo je da nije siguran da li policija mora postupiti po prijavi svakog građanina, ali da želi da da mali doprinos spokojstvu i miru od turiranja motora u večernjim i ranim jutarnjim satima.

”Postaje nepodnošljivo, a vjerujem da ima po istom osnovu prijava i drugih građana, slušati ‘turiranje’ moćnih motora, ili ‘aždaja’ kako ih zovu, na Ploči u ranim jutarnjim satima, posebno između 3 i 4. Zato vas molim da intervenišete saglasno odgovarajućim odredbama Zakona o javnom redu i miru i drugim propisima, kako biste spriječili tu pojavu u susret glavnoj sezoni”, napisao je Jančić na društvenim mrežama.

On navodi da vjeruje da se kontrolom i kažnjavanjem može postići efekat da “bučni bajkeri” tiho prođu do odredišta i da ne bude pola grada.

”To se ponavlja svako veče, godinama, ispred nekadašnjeg Vračara i čudi da se takvo ponašanje ne sprečava, jer, ovo je ipak turističko mjesto. Cijenim vaše napore po ostalim segmentima nadležnosti, ali čini se da bi ovu pošast mogli spriječiti jednom akcijom. Mnogi građani Potoka, Pinješa i Meteriza negoduju i ukazuju na ovaj problem, pa očekujem da saglasno ovlašćenjima preduzmete potrebne mjere i spriječite dalje remećenje javnog reda, a posebno, mira”, naveo je Jančić u apelu i izrazio nadu da će rezultati aktivnosti ubrzo dati rezultate. /Vijesti/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Skupština opština: IZABRANI POTPREDSJEDNICI OPŠTINE I IZBORNA KOMISIJA
Skupština opština: IZABRANI POTPREDSJEDNICI OPŠTINE I IZBORNA KOMISIJA

Na prijedlog predsjednika Opštine Omera Bajraktarija, Skupština opštine je u ponedjeljak izabrala dva potpredsjednika Opštine Ulcinj. Riječ je o Beqiru Selli, funkcioneru Demokratske partije, i

Ulcinj: SEZONA ZA OKO 30 ODSTO BOLJA NEGO LANE
Ulcinj: SEZONA ZA OKO 30 ODSTO BOLJA NEGO LANE

Iz Vlade Crne Gore zvanično je saopšteno da očekuju znatno bolju sezonu nego prethodne godine. “Svi pokazatelji koje imamo govore tome u prilog, da smo

Promaši i osvoji GEJMERSKI LAP TOP!
Promaši i osvoji GEJMERSKI LAP TOP!

Koliko puta si sastavio tiket misleći da je dobitan, ali se desi da promašiš samo jedan par? U periodu od 01.06. do 30.06. u Meridianu

Hidrolog Burić: Za eroziju na Adi kriva politika, a ne neznanje
Hidrolog Burić: Za eroziju na Adi kriva politika, a ne neznanje

Za kvalitetno i trajno rješenje erozije na Adi Bojani država Crna Gora ima stručno znanje, ali problem postaje komplikovan kada znanje zavisi isključivo od politike.

CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

  Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u ponedjeljak i utorak, 27. i 28. juna, bez struje ostati sljedeća naselja: