„U ritmu Evrope“: ULCINJANKE PREDSTAVLJAJU SVOJ GRAD I TURSKU

 

Ulcinj (2)U Sportskom centru „Verde“ u Podgorici 29. aprila biće upriličena manifestacija “Crna Gora u ritmu Evrope”, na kojoj će djeca iz 21 crnogorske opštine kroz pjesmu i ples, predstaviti svoj grad i neku od evropskih država koju su im odredili organizatori.

Opština Ulcinj će na ovoj manifestaciji predstavljati Tursku, a priliku da učestvuju na ovom takmičenju imaće Eliza Markić, Manušaće Behrami, Irina Čobić, Sandra Marniković, Erina Rexha, Anastasija Glavičić, Leudrita Mustafa i Tamara Živković.

Gostujući na Jutarnjem programu RTCG-a potpredsjednica Opštine Hadidža Đoni je kazala da je ubijeđena da će ova mladost dostojanstveno predstaviti Tursku i Ulcinj i imati benefita od zajednikog iskustva i druženja sa ostalim grupama.

„Ovo je lijep projekat za mlade, a dobra poruka za nas malo starije“, kazala je ona.

Opština-pobjednik ovog takmičenja odlazi u evropsku zemlju koju je igrom ili pjesmom predstavljao, ali i prihoduje 50% od ukupnog prihoda od glasanja za vrijeme samog finala. Pobjednika će odlučiti glasovi publike, putem SMS-a, kao i glasovi žirija.

Đoni je odala posebnu zahvalnost kreatorki iz Ulcinja Editi Nimanbegu, koja je zadužena za kreaciju kostima za našu ekipu.

„Ulcinj je pod rednim brojem 12 i pozivam sve da ne štede SMS-ove i podrže našu ekipu. Nadam se pobjedi jer djevojke to zaslužuju“, zaključila je potpredsjednica Đoni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”
NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”

Stručna komisija ocijenila je radove Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora” koji je bio raspisan u periodu Decembar–Februar. Literarni konkurs je raspisan u okviru projekta ,,Prepoznaj,

CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju
CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju

Velika kolonija vodenih ptica koja se nalazi u Gornjem Štoju ugrožena je nelegalnim građevinskim radovima koji se odvijaju na svega 50 metara od same kolonije. Najugroženija je, prije svega, jedina kolonija

Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ
Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ

U Ulcinju je u petak svečano otvoren Zavod za hitnu medicinsku pomoć koji je renoviran i opremljen savremenom opremom. Na ovaj način zaposleni će imati bolje uslove za rad, a svi pacijenti mogućnost za

Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma
Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Hotel Azul Beach Resort Montenegro traži nove kolege u susret ljetnjoj sezoni 2023. Pozivamo sva zainteresovana lica da posjete naš hotel Azul Beach Resort Montenegro na datume 07.04.2023. i 08.04.2023.

Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA
Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA

Na ulcinjskoj Velikoj skeli, na rtu Đerane, danas je svečano obilježen početak radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u opštini Ulcinj. Riječ je o projektu Vlade