Ulcinj: POCINJE AVANTURA ZVANA WAVEUL

WaveNulti dan, srijeda 24. jul, donosi zagrijevanje za prvo izdanje internacionalnog festivala elektronske muzike – WAVEUL, a podrazumijeva besplatan ulaz za sve koji žele da obiđu festivalski prostor, da osjete atomsferu, da se dobro provedu i zamjene svoje narukvice za ulaznice u sjajni prvod koji će donijeti, sada se već može reći, vrhunski događaj na Aloha kite beach klubu na ulcinjskoj Velikoj plaži.  Impresivna lista izvođača koji će na dvije bine – Sea wave stage i Sand wave stage nastupati od 25. do 28 jula na WAVEUL festivalu, Crnu Goru će postaviti ravnopravno na globalnu pozornicu ovog muzičkog žanra.

Sea wave bina će biti u obliku starog drvenog broda, a izvođači će na neki način upravljati tim brodom tokom nastupa, dok će Sand wave bina odisati energijom koja se rađa iz pjeska Velike plaže sa adekvatnom scenografijom da bi se i vizuelno dočarala ta ideja.

Organizatori festivala su obezbijedili i VIP zonu gdje će posjetioci imati više komfora sa zasebnim ulazom u krug festivala, kao i mjesto za parking uz samu plažu.

Za sve koji nisu u VIP zoni organizovan je parking prostor za veći broj vozila sa obe strane puta pored magistrale kod skretanja prema plaži. Odatle su obezbijeđeni mini busevi koji će posjetioce prebaciti do plaže.

, među kojima je i hercegnovski DJ i producent Slobodan Popović, akka DJ P.S, koji će se održati od 25. do 28. jula na ulcinjskoj Velikoj plaži, u skladu sa najavama, odlučili su da sljedećih pet dana dodatno časte sve klabere, pa je tako od 11. do 15. jula na snazi i posebna ponuda prodaje paketa ulaznica – akcija 4+1. Svi zaljubljenici u elektronsku muziku s malo više avanturističkog duha, ali i ostali klaberi željni odličnog provoda i vrhunske žurke na jednom od najljepših mjesta na planeti, imaju šansu da u blizini festivalske lokacije na samoj plaži u obezbijeđenom prostoru borave u kamp zoni WAVEUL festivala.

Uz to, organizatori WAVEUL-a su mislili na kajtere i one koji to žele da postanu, jer se u okviru festivalske lokacije nalazi Dragon Project Kite and Windsurf Center koji će za festivalsku publiku imati poseban popust. Na WAVEUL-u će se se koristiti Cashless payment kao sistem plaćanja u krugu festivala, tako da posjetioci sve rešavaju sa narukvicom

Ulaznice su u prodaji preko zvaničnog sajta https://waveul.org/t/tickets/ kao i preko Gigs Tix prodajne mreže za Srbiju i Crnu Goru http://www.gigstix.com/waveul19 ili za Hrvatsku i Sloveniju putem Entrio mreže https://www.entrio.hr/event/waveul-festival-6591. Organizatori WAVEUL-a spajajući savršenu prirodnu harmoniju bijelog pijeska Velike plaže i beskraj morskog plavetnila odlučili su da okupe krem svjetske scene elektronske muzike sa čak četiri kontinenta i u Ulcinj dovedu imena koja su bili glavne zvijezde i po epicentrima elektronike kao što su prestižni belgijski festival Tomorrowland, najpopularniji klubovi na Ibici ili ultrapopularni berlinski Love parade.

Na nevjerovatnom lineup-u i više od pedeset artista pozavidjele bi i destinacije sa dugom festivalskom tradicijom, pa u Crnu Goru i Ulcinj zahvaljujući WAVEUL-u, stižu imena koja kreiraju globalnu scenu i diktiraju trendove elektronske muzike. Među headliner-ima festivala su planetarno popularni Italijani Agents Of Time, Lehar – vodeći artist njemačke etikete Dynamic music koja privlači daleko najviše pažnje na pomenutom Tomorrowland festivalu, Matthew Dekay, trendseter omiljen od Njujorka do Ibice, Južnoafrikanac Themba sa proslavljenog Hot Since 82 label-a, Izraelac Guy Mantzur, velikan savremenog progressive zvuka i mnogi, mnogi drugi koji će publiku zabavljati 24 sata dnevno sva četiri festivalska dana.

WAVEUL nije zaboravio ni regionalna imena smatrajući obavezom da podstiče razvoj scene i uključujući artiste iz Crne Gore koji su omiljeni izvođači na regionalnim festivalima ili su na putu da to postanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Centar za kulturu: U UTORAK POČINJE 35. “LJETNJA SCENA”
Centar za kulturu: U UTORAK POČINJE 35. “LJETNJA SCENA”

Iz Centra za kulturu saopšteno je da će u utorak 5. jula biti svečano označen početak „Ljetnje scene – Ulcinj 2022“. Otvaranje ovog festivala predviđeno je na Velikoj skeli, ispod zidina Starog grada,

Podgorica: DRŽAVA VLASNIK SOLANE, AKCIONARI SPREMAJU TUŽBE
Podgorica: DRŽAVA VLASNIK SOLANE, AKCIONARI SPREMAJU TUŽBE

Zemljište Solane, skoro 15 miliona kvadrata, upisano je ove sedmice u katastru kao vlasništvo države Crne Gore, piše “Dan”. Stečajni upravnik Solane Žarko Ostojić kazao je tom listu da će se žaliti nadležnim

Nikad brže do keša!
Nikad brže do keša!

Vikend vrtoglavih poklona   Stižu pokloni dobrodošlice – BEZ DODATNIH USLOVA – Registruj se na meridianbet.me i na poklon osvajaš 10eur bonusa za sportsko klađenje i 100 besplatnih spinova

TO: NA ULCINJSKOJ RIVIJERI BORAVI PREKO 15 HILJADA TURISTA
TO: NA ULCINJSKOJ RIVIJERI BORAVI PREKO 15 HILJADA TURISTA

Prvog dana jula ove godina na ulcinjskoj rivijeri odmara 15.097 gostiju, saopšteno je iz Turističke organizacije. Kako se navodi, više od trećine gostiju je u hotelima, odnosno 5.300, dok je u odmaralištima

Kumare – spot: NEMA PLAĆANJA RAČUNA BEZ QR KODA
Kumare – spot: NEMA PLAĆANJA RAČUNA BEZ QR KODA