Ulcinj: POKUŠAJ KUPOVINE GLASOVA ILI LOŠA MONTAŽA?

Društvenim mrežama kruži audio snimak navodne kupovine glasova u Ulcinju od strane funkcionera koalicije “Za novi početak”. Na snimku koji je na albanskom jeziku, čuju se glasovi nosioca liste i kandidata za predsjednika Opštine Ulcinj koalicije “Za novi početak” Omera Bajraktarija i predsjednika Demokratske partije Fatmira Đeke, ali i lokalnih aktivista koji na albanskom jeziku navodno govore o kupovini glasova.

Nakon objavljivanja snimka reagovao je ulcinjski DPS, te najavio ovim povodom i vanrednu konferenciju za štampu.

Poručuju da je snimak koji se danas pojavio na društvenim mrežama, i koji su objavili pojedini mediji, potvrda svega onoga što su u ovoj partiji govorili prethodnih dana o pokušajima izbornog inženjeringa u Ulcinju.

“Ovaj video ujedno jasno pokazuje ko je u pravu kada je u pitanjukupovina glasova i ko se u Ulcinju bavi nečasnim radnjama iprljavom kampanjom, a ko vodi kampanju fer i pošteno”, saopštio je Opštinski odbor DPS Ulcinj.

Lokalni DPS je pozvao nadležne državne organe da ispitaju navode iz snimka ida preduzmu potrebne radnje.

“Onima koji se bave ovim nečasnim radnjama poručujemo da bi trebalo da ih je sramota i da im je sve uzaludno jer će im Ulcinj ponoviti ono što im je većsaopštio, a to je da su u Ulcinju bili i ostaće opozicija”, poručuju iz OO DPS Ulcinj.

U GP URA tvrde da je audio snimak koji kruži internetom loša montaža onih koji u ovom gradu sigurno gube dugogodišnju vlast.

“Djelovi razgovora koji su istrgnuti iz konteksta i predstavaljaju lošu montažu imaju za cilj da prikažu navodnu kupovinu glasova koja ne postoji. Pokušaj da se različiti razgovori montiraju u jedan snimak imaju elemente krivičnog djela i to bi autore ovog snimka trebalo da zabrine. Pozivamo nadležne organe da obave svoj dio posla i utvrde činjenično stanj”, dodaju iz URE.

Reagovao je i poslanik Fatmir Đeka koji je izjavi za CdM kazao da je ovo očajnički pokušaj gubitnika na izborima i njihovih militanata da se drugima montiraju afere.

“Za što će svakako odgovarati. Posebno kada je riječ o namjeri da se u to njihovo blato, laži i prevare baci mandatar Dritan Abazović”, navodi Đeka i dodaje: “Takođe, odlično znaju da će i pored koordiniranih aktivnosti svakako izgubiti još jedan mandat i mogućnost da na bilo koji način učestvuju u vršenju vlasti u Ulcinju”, kazao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Đeka Majkama Srebrenice: VI STE I NAŠE MAJKE
Đeka Majkama Srebrenice: VI STE I NAŠE MAJKE

  Ministar za ljudska i manjinska prava u Vladi Crne Gore Fatmir Đeka je u četvrtak sa predstavnikom Građanske alijanse Milanom Radovićem darovao maramu (šamiju)

Ulcinj: PREDSTAVLJEN LOKALNI PLAN ZAPOŠLJIVOSTI MLADIH OPŠTINE ULCINJ
Ulcinj: PREDSTAVLJEN LOKALNI PLAN ZAPOŠLJIVOSTI MLADIH OPŠTINE ULCINJ

Danas smo pred zvaničnicima Lokalne samouprave, javnih institucija i drugih aktera, predstavili dokument LOKALNI PLAN ZAPOŠLJIVOSTI MLADIH.   Ovaj plan predstavlja dodatnu vrijednost za Opštinu

Coca Cola HBC Crna Gora: PREZENTACIJA EKOLOŠKE KAMPANJE “UHVATI ČIST TALAS” U PONEDJELJAK U ULCINJU
Coca Cola HBC Crna Gora: PREZENTACIJA EKOLOŠKE KAMPANJE “UHVATI ČIST TALAS” U PONEDJELJAK U ULCINJU

  U periodu od jula do septembra kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, zajedno sa preko 15 partnera iz državnog sektora, lokalne administracije, NVO sektora i

CZIP: NA SOLANI NEMA MJESTA PARTIJSKIM INTERESIMA
CZIP: NA SOLANI NEMA MJESTA PARTIJSKIM INTERESIMA

Saopštenje za javnost Centra za zaštitu i proučavanje ptica. Pozdravljamo odluku Ministarstva ekologije i Opštine Ulcinj da zajedničkim snagama osnuju privredno društvo koje će ubuduće

I narednih dana izuzetno toplo: JUČE U ULCINJU REKORD – 37,7 STEPENI
I narednih dana izuzetno toplo: JUČE U ULCINJU REKORD – 37,7 STEPENI

Zbog tropskog talasa i izuzetno visokih temperatura na snazi je narandžasti meteoalarm, a narednih dana biće ekstremno vruće, dok će tokom vikenda živa u termometru