Ulcinj: POKUŠAJ KUPOVINE GLASOVA ILI LOŠA MONTAŽA?

Društvenim mrežama kruži audio snimak navodne kupovine glasova u Ulcinju od strane funkcionera koalicije “Za novi početak”. Na snimku koji je na albanskom jeziku, čuju se glasovi nosioca liste i kandidata za predsjednika Opštine Ulcinj koalicije “Za novi početak” Omera Bajraktarija i predsjednika Demokratske partije Fatmira Đeke, ali i lokalnih aktivista koji na albanskom jeziku navodno govore o kupovini glasova.

Nakon objavljivanja snimka reagovao je ulcinjski DPS, te najavio ovim povodom i vanrednu konferenciju za štampu.

Poručuju da je snimak koji se danas pojavio na društvenim mrežama, i koji su objavili pojedini mediji, potvrda svega onoga što su u ovoj partiji govorili prethodnih dana o pokušajima izbornog inženjeringa u Ulcinju.

“Ovaj video ujedno jasno pokazuje ko je u pravu kada je u pitanjukupovina glasova i ko se u Ulcinju bavi nečasnim radnjama iprljavom kampanjom, a ko vodi kampanju fer i pošteno”, saopštio je Opštinski odbor DPS Ulcinj.

Lokalni DPS je pozvao nadležne državne organe da ispitaju navode iz snimka ida preduzmu potrebne radnje.

“Onima koji se bave ovim nečasnim radnjama poručujemo da bi trebalo da ih je sramota i da im je sve uzaludno jer će im Ulcinj ponoviti ono što im je većsaopštio, a to je da su u Ulcinju bili i ostaće opozicija”, poručuju iz OO DPS Ulcinj.

U GP URA tvrde da je audio snimak koji kruži internetom loša montaža onih koji u ovom gradu sigurno gube dugogodišnju vlast.

“Djelovi razgovora koji su istrgnuti iz konteksta i predstavaljaju lošu montažu imaju za cilj da prikažu navodnu kupovinu glasova koja ne postoji. Pokušaj da se različiti razgovori montiraju u jedan snimak imaju elemente krivičnog djela i to bi autore ovog snimka trebalo da zabrine. Pozivamo nadležne organe da obave svoj dio posla i utvrde činjenično stanj”, dodaju iz URE.

Reagovao je i poslanik Fatmir Đeka koji je izjavi za CdM kazao da je ovo očajnički pokušaj gubitnika na izborima i njihovih militanata da se drugima montiraju afere.

“Za što će svakako odgovarati. Posebno kada je riječ o namjeri da se u to njihovo blato, laži i prevare baci mandatar Dritan Abazović”, navodi Đeka i dodaje: “Takođe, odlično znaju da će i pored koordiniranih aktivnosti svakako izgubiti još jedan mandat i mogućnost da na bilo koji način učestvuju u vršenju vlasti u Ulcinju”, kazao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Uruči: FASADE U FOKUSU SARADNJE OPŠTINE ULCINJ I FAKULTETA U TIRANI
Uruči: FASADE U FOKUSU SARADNJE OPŠTINE ULCINJ I FAKULTETA U TIRANI

Studenti pete godine i profesori Fakulteta za arhitekturu i urbanizam (FAU) Politehničkog univerziteta u Tirani boravili su ovog vikenda u Ulcinju. Povod posjete bio je njihov projektantski zadatak za

CEDIS: U SRIJEDU BEZ STRUJE VELIKI DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U SRIJEDU BEZ STRUJE VELIKI DIO OPŠTINE ULCINJ

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u srijedu, 30. novembra, bez struje ostati sljedeća naselja: – u terminu od 8 do 15 sati: dio naselja Kolomza,

Meridian Pay: Uplati deposit na Tobacco S Press trafikama i osvoji 20% bonusa!
Meridian Pay: Uplati deposit na Tobacco S Press trafikama i osvoji 20% bonusa!

Svaki bonus je dobar bonus? Kako god bilo, najveći bonusi su ipak omiljeni! Priliku da jedan takav bonus bude uplaćen na Vaš korisnički nalog, ostvarujete na veoma jednostavan način! Odlaskom do najbliže

Savjet za privatizaciju: POŠTUJEMO ODLUKU SUDA, DONIJEĆE SE NOVA ODLUKA ZA SOLANU
Savjet za privatizaciju: POŠTUJEMO ODLUKU SUDA, DONIJEĆE SE NOVA ODLUKA ZA SOLANU

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte Vlade Crne Gore, kojim je predsjedavao premijer Dritan Abazović, je saopštio da se upoznao sa presudom Upravnog suda kojom je poništeno mišljenje Savjeta, po

Gran pri Montenegro: KARATISTI ULCINJA OSVOJILI DRUGO MJESTO
Gran pri Montenegro: KARATISTI ULCINJA OSVOJILI DRUGO MJESTO

Karatisti “Ulcinja” osvojili su drugo mjesto u generalnom plasmanu Internacionalnog karate turnira Gran pri Montenegro u Igalu. Oni su, na ovom turniru na kojem su pobijedili karatisti Bara, osvojili 14