UPLATI, KLADI SE I OSVOJI SAMSUNG A32

Klađenje nikad jednostavnije, uplata depozita nikad lakša, a nagrade nikad veće!

Uplatom depozita, u iznosu od 10€ ili više, na bilo kojoj od Tobacco S Press ili Tabacco Shop trafika, u periodu od 01.03.-31.03. automatski se kvalifikuješ za dobijanje Samsung A32 telefona, kojim sportska kladionica Meridian, nagrađuje igrača koji na kraju promotivnog perioda bude imao najveću uplatu depozita.

Pronađu svoju najbližu Tobacco S Press ili Tabacco Shop trafiku i možda baš ti budeš srećni dobitnik glavnog poklona, a uz to, sportska kladionica Meridian, pripremila je vrtoglave bonus poklone za još 9 igrača!

Tu su i vikend bonus pokloni koji će se dodjeljivati svake subote i nedjelje u martu mjesecu!

Da bi se igrač kvalifikovao za dobijanje vikend bonus poklona, potrebno je da u periodu od ponedjeljka zaključno sa petkom, uplati depozit u visini od 5€ ili više na svoj meridianbet.me online nalog na bilo kojoj od Tobacco S Press ili Tabacco Shop trafika.

Subotom će se izvlačiti prva grupa od čak 10 igrača koji ostvaruju 5€ bonusa na nalogu, dok će se nedjeljom izvlačiti druga grupa od 10 igrača koja ostvaruje 5€ bonusa na nalogu!

Igrač koji na kraju promotivnog perioda bude imao najveću uplatu depozita, osvaja sjajni Samsung A32 mobilni telefon, dok će preostalih 9 igrača biti nagrađeno bonus poklonima i to sljedećim rasporedom:

  1. Mjesto – Samsung A32
  2. Mjesto – 100,00€
  3. Mjesto – 50,00€
  4. Mjesto – 30,00€
  5. Mjesto – 20,00€
  6. – 10. Mjesta – po 10€ bonusa;

Sportska kladionica Meridian umije da cijeni i prepozna naklonost svojih igrača i nagradi njihovu dosljednost, stoga ako još uvijek nisi, pravo je vrijeme da se registruješ preko meridianbet.me sajta ili mobilne aplikacije, a sportska kladionica Meridian te nagrađuje sa 5€ bonusa za sportsko klađenje i 100 kazino spinova, a uz to, samom registracijom, svi novoregistrovani igrači stiču pravo za učešće u aktuelnim promocijama sportske kladionice Meridian, kao i dobijanje poklon bonusa na više različitih načina.

Sportska kladionica Meridian – KUĆA NAJVEĆIH BONUSA!

7 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA
CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u petak, 9. decembra, u terminu 8 do 15 sati, bez struje ostati sljedeća naselja: dio naselja Kolomza, Pistula, Gač,

Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!
Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!

I kad mislite da ne može bolje, može. Bonus dobrodošlice u Meridianu je pojačan! Naime, od 01.09., svi novoregistrovani korisnici meridianbet.me sajta, biće nagrađeni sa 5€ bonusa i čak 200 besplatnih

GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića

U Ulcinju je, u hotelu “Nobel”, u utorak otvorena izložba slika “Lavirint duše” akademskog slikara Mirka Dragovića iz Podgorice. Izložbu su otvorili mr Amer Ramusović, direktor i glavni i odgovorni

Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori
Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori

Podgorica, 1. decembra– Httpool by Aleph i Meta najavili su da će ove dvije kompanije sarađivati u Crnoj Gori u okviru programa ovlašćenih prodajnih partnera kompanije Meta. Ovlašćeni prodajni partneri