Uprava policije: UHAPSENA RAZBOJNICKA TROJKA U ULCINJU

Službenici Uprave policije su identifikovali i lišili slobode A.P. (22) iz Ulcinja, A.N. (19) iz Skadra i B.S. (20) iz Drenice (Kosovo), zbog sumnje da su počinili tri krivična djela – dva razbojništva i jednu krađu, saopšteno je iz te institucije.
Oni su, kako se sumnja, u utorak ujutro počinili krivično djelo razbojništvo, tako što su teško povrijedili Dražena Đakonovića iz Ulcinja, stražara u plažnom baru „SFRJ“, koji se nalazi na ušću rijeke Bojane, te otuđili značajan dio tehničke opreme, koja je potom nađena u kući gdje su osumnjičeni boravili.
U okolini kuće – stakleniku i pomoćnom objektu jednog od njiih – A.P. su pronađeni i oduzeti i automatska puška za koju se sumnja da je korišćena u jednom od tri krivična djela i 500 metaka odgovarajućeg kalibra za to oružje.
Dalja kriminalistička obrada uputila je na sumnju da su A.P, A.N. i B.S, počinili još jedno razbojništvo, 21. avgusta kod Makedonskog naselja u Štoju, te 17. avgusta na krađu u objektu benzinske pumpe „Lukoil“, u Vladimiru.
Osumnjičeni su u utorak oko ponoći, uz poseban izvještaj predati Višem državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.
Portal UL-info saznaje da je osoba označena inicijalima A.P. u saopštenju Uprave policije Adrijan Prenrekaj, crnogorski državljanin, čiji su se roditelji sa Kosova doselili u Ulcinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Centar za kulturu: U UTORAK POČINJE 35. “LJETNJA SCENA”
Centar za kulturu: U UTORAK POČINJE 35. “LJETNJA SCENA”

Iz Centra za kulturu saopšteno je da će u utorak 5. jula biti svečano označen početak „Ljetnje scene – Ulcinj 2022“. Otvaranje ovog festivala predviđeno je na Velikoj skeli, ispod zidina Starog grada,

Podgorica: DRŽAVA VLASNIK SOLANE, AKCIONARI SPREMAJU TUŽBE
Podgorica: DRŽAVA VLASNIK SOLANE, AKCIONARI SPREMAJU TUŽBE

Zemljište Solane, skoro 15 miliona kvadrata, upisano je ove sedmice u katastru kao vlasništvo države Crne Gore, piše “Dan”. Stečajni upravnik Solane Žarko Ostojić kazao je tom listu da će se žaliti nadležnim

Nikad brže do keša!
Nikad brže do keša!

Vikend vrtoglavih poklona   Stižu pokloni dobrodošlice – BEZ DODATNIH USLOVA – Registruj se na meridianbet.me i na poklon osvajaš 10eur bonusa za sportsko klađenje i 100 besplatnih spinova

TO: NA ULCINJSKOJ RIVIJERI BORAVI PREKO 15 HILJADA TURISTA
TO: NA ULCINJSKOJ RIVIJERI BORAVI PREKO 15 HILJADA TURISTA

Prvog dana jula ove godina na ulcinjskoj rivijeri odmara 15.097 gostiju, saopšteno je iz Turističke organizacije. Kako se navodi, više od trećine gostiju je u hotelima, odnosno 5.300, dok je u odmaralištima

Kumare – spot: NEMA PLAĆANJA RAČUNA BEZ QR KODA
Kumare – spot: NEMA PLAĆANJA RAČUNA BEZ QR KODA