Uprava policije: UTVRDIĆEMO POSTUPANJE NAŠIH SLUŽBENIKA NA SUKOBINU I OBAVIJESTITI JAVNOST

Nakon što se u medijima pojavio snimak koji problematizuje postupanje crnogorske policije u odnosu na državljane Albanije, na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, oglasili su se iz Uprave policije i saopštili da su u toku mjere i radnje u cilji u utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ovaj slučaj.

“Službenici Sektora granične policije i Regionalnog centra granične policije Jug već su preduzeli inicijalne, a preduzimaju se i dalje službene mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i svih okolnosti vezano za postupanja policijskih službenika granične policije Crne Gore prema državljanima Republike Albanije, a na osnovu kojih će se eventualno preduzeti i druge aktivnosti u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima Crne Gore”, navodi se u saopštenju UP.

Kako se dodaju, sa ishodima preduzetih radnji javnost će biti blagovremeno informisana.
Povodom ovog slučaja oglasila se i Demokratska unija Albanaca (DUA), koja je osudila postupanje policijskih službenika Crne Gore, te Demokratska partija Salji Beriše.

Albanski mediji pišu da je bio zlostavljan Petrać Miljo, savjetnik bivšeg predsjednika Albanije Ilira Mete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Supermarket SARS: AKCIJA “STOP INFLACIJI“
Supermarket SARS: AKCIJA “STOP INFLACIJI“

  Posjetite nas i iskoristite vrhunsku ponudu koju smo spremili za vas! Akcija važi u svim Sars marketima. Akcija na istaknute proizvode važi od 20.03. DO ISTEKA ZALIHA! Besplatna dostava na kućnu adresu:

Ministarstvo finansija: Predstavnici „Banke Amerike“ i američki investitori posjetili Crnu Goru
Ministarstvo finansija: Predstavnici „Banke Amerike“ i američki investitori posjetili Crnu Goru

Tim Ministarstva finansija i Centralne banke Crne Gore, na čelu sa ministrom Aleksandrom Damjanovićem, sastao se danas sa predstavnicima Korporacije ,,Bank of America“ (BofA), odnosno direktorima za tržišta

Policija: UHAPŠENA OSOBA KOJA JE DVA PUTA OBIJALA PAŠINU DŽAMIJU
Policija: UHAPŠENA OSOBA KOJA JE DVA PUTA OBIJALA PAŠINU DŽAMIJU

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su rasvijetlili dva slučaja obijanja u Pašinoj džamiji i lišili slobode E.Š. (34) iz Republike Albanije, saopšteno je iz Uprave policije. Kako se navodi, osumnjičenom

Policija – Ulcinj: JEDNA OSOBA UHAPŠENA, ODUZETO 100 KG DROGE
Policija – Ulcinj: JEDNA OSOBA UHAPŠENA, ODUZETO 100 KG DROGE

Službenici Stanice granične policije i Ulcinj su oduzeli oko 97 killograma skanka, te je daljim aktivnostima sa Odjeljenjem bezbjednosti Ulcinj lišena slobode jedna osoba. Naime, pripadnici granične i

Podgorica: “BOJE I DUH MEDITERANA“ ULCINJSKIH UMJETNIKA
Podgorica: “BOJE I DUH MEDITERANA“ ULCINJSKIH UMJETNIKA

Da primorje pitomo utiče na senzibilitete umjetnika koji su odrasli i žive na moru, istakla je studentkinja istorije umjetnosti Tea Mandić otvarajući u nedjelju veče izložbu djela “Boje u duhu Mediterana”.