Uprava policije: ZAPLIJENJENA DROGA U BARU

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Grupe za suzbijanje droge Bar, Budva i Ulcinj lišili su slobode dva makedonska državljanina, I.I. (31) iz Studeničana i Dž.P. (32) iz Zelenikova, obojica sa boravkom u Baru, kod kojih su pronašli i oduzeli opojne droge – 204 grama heroina, dvije tablete ekstazija i skoro gram amfetamina, za koje se sumnja da su bili namijenjeni stavljanju u promet.
Naime, službenici Interventne grupe Centra bezbjednosti Bar su 22. avgusta 2013. godine oko 01,00 čas, u naselju Popovići u Baru radi kontrole zaustavili motocikl, marke „Taizhou“, barskih registarskih oznaka, kojim je upravljao I.I. Pregledom lica i motocikla je, ispod sjedišta, pronađena i oduzeta pvc kesa sa praškastom supstancom braon boje, za koju se sumnja da se radi o heroinu, ukupne težine 204 grama.
Dalje policijske aktivnosti ukazale su na sumnju da je prethodno Dž.P. heroin predao I.I, radi tzv. ulične prodaje ove opojne droga na području Bara.
Po pribavljenoj naredbi sudije za istrage Višeg suda u Podgorici, uslijedio je i pretres stana koji su dva osumnjičena lica iznajmljivala u Baru. U frižideru je pronađeno pakovanje sa dvije tablete zelene boje u obliku zvijezde, težine 1,1 gram, za koje se sumnja da se radi o opojnoj drogi ekstazi,  dok je u unutrašnjem džepu kožne jakne koja se nalazila u kuhinji pronađen papirni zamotuljak sa 0,7 grama materija za koju se sumnja da je amfetamin.
Prilikom pretresa takođe je pronađena i digitalna vaga koja je, sumnja se, služila za precizno mjerenje opojnih droga.
Osumnjičeni I.I. i Dž.P. su, uz krivičnu prijavu, predati zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Oštećenje na glavnoj cijevi: DO SRIJEDE BEZ VODE VELIKI DIO ULCINJA
Oštećenje na glavnoj cijevi: DO SRIJEDE BEZ VODE VELIKI DIO ULCINJA

U utorak, dana 28.06.2022. oko 16.00 časova, prilikom radova nesavjesnog izođača, došlo je do oštećenja glavne vodovodne cijevi u Ulcinjskom polju, saopšteno je Portalu Ul-info iz JP “Vodovod i kanalizacija”

U subotu: Velika žurka zagrijavanja za EXIT u Ulcinju
U subotu: Velika žurka zagrijavanja za EXIT u Ulcinju

Velika žurka zagrijavanja za nadolazeći EXIT festival, pod nazivom GetEXITed Montenegro, podići će u subotu 2. jula atmosferu, pred jedan od najvećih i najuglednijih festivala svijeta, do usijanja, najavili

Policija: U ULCINJU ZBOG KRAĐE UHAPŠENE ČETIRI OSOBE
Policija: U ULCINJU ZBOG KRAĐE UHAPŠENE ČETIRI OSOBE

Ulcinjska policija je saopštila da je uhapsila četiri lica kojima se na teret stavlja krivično djelo tekša krađa. Slobode je lišen D.I. (15) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu

Fakultet Ulcinj: SVEČANA DODJELA DIPLOMA 5. GENERACIJI STUDENATA
Fakultet Ulcinj: SVEČANA DODJELA DIPLOMA 5. GENERACIJI STUDENATA

U utorak je u prostorijama Fakulteta za mediteranske poslovne studije u Ulcinju obavljena svečana dodjela diploma petoj generaciji svršenih studenata ove visokoškolske obrazovne ustanove. Studente je pozdravio

CEDIS: U SRIJEDU BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U SRIJEDU BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u srijedu, 29. juna, bez struje u terminu od 9 do 15 sati, ostati dio centra Vladimira.