URA porucila Komunalnom: Miris Vasih lazi dopire daleko, kao Vasa ruka u dzepove gradjana!

URA, Ulqini gjeneratave te rejaZadnjim saopštenjem iz JP “Komunalne djelatnosti” su prevazišli sami sebe. I do sada je bilo poznato gradjanima da je to preduzeće leglo partijske vojske, ali da će njihova saopstenja zvučati kao komesarske depeše, to nije bilo za očekivati.

No, ni nalet nepovezanih djelova saopstenja, nepotrebnih matematičkih operacija za djecu, te niskih politikanskih tvrdnji koje neodoljivo podsjećaju na jednu partiju u nestajanju, neće pokriti suštinu priče: cijena odvoza smeća je u našoj opštini drastično porasla!!! Tu počinje i završava sva filozofija oko ove teme!

To gradjani znaju, vide na računima i opravdano se ljute. Koliko god se vi trudili da tako nesto pojasnite i da se sakrijete iza odluke “sjevernokorejske” Skupštine, za tako nešto nema opravdanja. Kad smo vec kod Skupstine, treba da znate da je ona osnivač ovog preduzeća, a da se odbornicma URA, kao predstavnicima Skupštine i osnivača, trebate obraćati sa više poštovanja. Ako ništa drugo, makar što su medju najaktivnijima na sjednicama i medju rijetkima koji otvaraju teme važne za gradjane.

Budite sigurni da miris Vaših laži neće omesti naš rad, a jedini oprost koji možemo zatraziti od gradjana jeste to što im konstantno govorimo istinu i ne dozvoljavamo da se bilo koja tema važna za naš Ulcinj stavi pod tepih.
Znamo da Vam to smeta jer ste Vi najbolji i najvjerniji djaci podgoričkih mentora koji su vas naučili da ćutite, slušate i ne “talasate”.
Sramno je da jedan mali butik u Ulcinju plaća isti račun kao restoran ili kuća koja ima 20 kreveta. Pritom, priznajete da Vam Opština nije ni dala spisak stanodavaoca nego ste isti sastavili sami, sto je na granici legalnosti.
A ovo pojašnjenje oko Vašeg mentora Husovica i njegovog ugovora sa preduzecem je stvarno smiješno kometarisati. Mi o divljoj gradnji i rješenju za rušenje, Vi o ugovoru… Takva Vam je svaka rabota!

Što se nas tiče polemiku možemo nastaviti do beskraja. Zabavno je polemisati sa Vama, uvijek nas nekonzistentnošću i iracionalnostima dobro oraspoložite! Tako da vas pozivamo da nastavimo dijalog, kako bi se raskrinkala do kraja svaka vaša namjera da naštetite gradjanima.
Njima bi svakako bilo korisno da im odgovorite koliko imate trenutno zaposlenih? Da li tri osobe „rade“ u famoznom „Parkingu“ na Pristanu!? I još treće pitanje: koliko ste prošle godine izdvojili novaca građana za prekovremeni rad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Islamska zajednica: VEČERAS PRVE TERAVIJE, SJUTRA PRVI DAN POSTA
Islamska zajednica: VEČERAS PRVE TERAVIJE, SJUTRA PRVI DAN POSTA

Iz Islamske zajednice Ulcinja je saopšteno da će večeras u svim ulcinjskim džamijama biti održane prve teravije. To znači da je sjutra, u četvrtak, 23.

Supermarket SARS: AKCIJA “STOP INFLACIJI“
Supermarket SARS: AKCIJA “STOP INFLACIJI“

  Posjetite nas i iskoristite vrhunsku ponudu koju smo spremili za vas! Akcija važi u svim Sars marketima. Akcija na istaknute proizvode važi od 20.03.

Ministarstvo finansija: Predstavnici „Banke Amerike“ i američki investitori posjetili Crnu Goru
Ministarstvo finansija: Predstavnici „Banke Amerike“ i američki investitori posjetili Crnu Goru

Tim Ministarstva finansija i Centralne banke Crne Gore, na čelu sa ministrom Aleksandrom Damjanovićem, sastao se danas sa predstavnicima Korporacije ,,Bank of America“ (BofA), odnosno

Policija: UHAPŠENA OSOBA KOJA JE DVA PUTA OBIJALA PAŠINU DŽAMIJU
Policija: UHAPŠENA OSOBA KOJA JE DVA PUTA OBIJALA PAŠINU DŽAMIJU

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su rasvijetlili dva slučaja obijanja u Pašinoj džamiji i lišili slobode E.Š. (34) iz Republike Albanije, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija – Ulcinj: JEDNA OSOBA UHAPŠENA, ODUZETO 100 KG DROGE
Policija – Ulcinj: JEDNA OSOBA UHAPŠENA, ODUZETO 100 KG DROGE

Službenici Stanice granične policije i Ulcinj su oduzeli oko 97 killograma skanka, te je daljim aktivnostima sa Odjeljenjem bezbjednosti Ulcinj lišena slobode jedna osoba. Naime,