URA: SKANDALOZNA ODLUKA FUDBALSKOG SAVEZA

Omer BajraktariSaopštenje za javnost OO GP URA Ulcinj.

Ponašanje Fudbalskog saveza Crne Gore, koji je pokrenuo disciplinski postupak protiv FK OTRANT OLIMPIK zbog isticanja albanske zastave je skandalozan. Ovaj postupak više liči na postupke iz doba komunizma i nije primjeren za zemlju koja pretenduje da uđe u EU.

Neka gospoda iz saveza izađu malo iz primitivne i antievropske svijesti i neka idu na bilo koju utakmicu u EU i šire i neka se uvjere da se na utakmicama ističu zastave raznih zemalja i sa raznih kontinenata, bez ikakvog sudskog ili prekrsajnog epiloga.

Po logici crnogorskog saveza, na nekom takmičenju evropskog ili svjetskog ranga koji bi se hipotetički organizovao u Crnoj Gori niko od navijača ne bi smio istaći nijednu zastavu strane države!? To je u normalnom svijetu nezamislivo, ali kod nas je, izgleda, sve moguće.

Mi smo sigurni, da ukoliko bi se radilo npr. o isticanju zastave Njemačke, savez ne bi reagovao. To kažemo i zbog slučaja ulcinjskog ugostiteljca Skendera Alovića, koji je kažnjen po sličnom osnovu i po antievropskim metodama.

Stoga pozivamo Fudbalski Savez Crne Gore da se bavi suštinskim stvarima za fudbal, a to su sportska infrastruktura i pomoć klubovima, a ne ovakvim metodama i radnjama koje nikome ne doprinose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Opština: NOVI IZGLED ULCINJSKE ČARŠIJE

Predsjendik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari je saopštio da je rekonstrukcija ulcinjske Čaršije projekat koji će potpuno promijeniti centar grada, odnosno dio od Trga maslina pa do Džamije Namazdjah. “Najbitniji dio projekta jeste izmjena i unifikacija

Predsjednički kandidat J.Milatović u srijedu u Ulcinju: SASTANAK SA PREDSJEDNIKOM OPŠTINE I TRIBINA SA GRAĐANIMA
Predsjednički kandidat J.Milatović u srijedu u Ulcinju: SASTANAK SA PREDSJEDNIKOM OPŠTINE I TRIBINA SA GRAĐANIMA

Kandidat za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović će u srijedu, 29. marta, posjetiti opštinu Ulcinj. On će tom prilikom razgovarati sa predsjednikom Opštine Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima.

Policija: UHAPŠEN STARAC ZBOG TRGOVINE LJUDIMA
Policija: UHAPŠEN STARAC ZBOG TRGOVINE LJUDIMA

Policija je preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da su H.Q. (77) i A.P. (18) izvršili krivično djelo trgovina ljudima, te je po nalogu tužioca H.Q. uhapšen. “Naime, H.Q. se

Ulcinj: U SUBOTU DAN OPŠTINE
Ulcinj: U SUBOTU DAN OPŠTINE

Dan Opštine Ulcinj se, po Statutu lokalne samouprave, proslavlja prve subote u aprilu, što znači da će ove godine to biti 1. aprila. Tim povodom će tokom cijele ove sedmice biti organizovano niz značajnih

CEDIS: U UTORAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA
CEDIS: U UTORAK BEZ STRUJE DIO ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u utorak, 28. marta, bez struje ostati sljedeća naselja: -u terminu od 8:00 do 15:00 sati: Zoganje, Donja Briska

Karate klub “REI”: Ekipa kadeta najbolja na “Pljevla Open 2023”
Karate klub “REI”: Ekipa kadeta najbolja na “Pljevla Open 2023”

Karate klub “REI’’je prošle subote učestvovao na 17. Medjunarodnom karate turniru “PLEVLJA OPEN 2023” u Pljevljima. Takmičari KK “REI ‘’ još jednom su dokazali da su najboli takmičari: