URA: Trazili ste Komunalno da bi vracali svoje kredite, dok gradjani odlaze, vi pusite tompuse!

URA

Na početku odmah da konstatujemo naše zadovoljstvo: više nema polemike oko cijene odvoza smeća – priznali ste i sami da su cijene usluga drastično porasle, pa to više ne pominjete.

Sada da vam odgovorimo na ostale navode.

JP “Komunalne djelatnosti” lagano, ali sigurno postaje medija pul instalirane podgoričke koalicije čime se jos jednom potvrdjuje teza da aktuelna vlast opštinske službe doživljava kao privatne firme.
Pa kad smo vec kod te privatnosti da vam odmah kažzemo: Vaš ulazak u tu sklepanu koaliciju je bio uslovljen dobijanjem mjesta direktora JP “Komunlane djelatnosti” znajući da je to adekvatno mjesto sa kojeg ćete lakše servisirati svoje privatne kredite. To je javna tajna koju svako u Ulcinju zna.

Što se tiče koalicionig partnera koji su napravili milionsku štetu, to je apsolutna istina (koju smo prvi javno izrekli) i vi to dobro znate. Problem je što ste Vi čekali pred vratima i molili da bi ušli u koaliciju sa onima koji su sistemastki uništili ovaj grad 27godina, nanijeli mu štetu koja je neprocjenjiva. Pritom, zbog naredbe podgoričkih šefova, morali ste i njih da zadržite tu iako ih i sami optužujete za malverzacije, a uz to su vam i rasturili stranku. Eto toliko o vašem političkom moralu.

Sad prelazimo na “tendere”. Pitamo vas javno: kako ste mogli da betonirate štand u Donjem Štoju i da na njemu prodajete piće i odakle Vam odborenje za to??? A cvijeće prodajeta preko tendera, ili možda i ovo nije istina??? Recite to kad nas vec vučete za jezik.

Možda se Vaš patriotizam ogleda u tome da tendere treba uvijek da dobijaju Niksićani ili Podgoričani pa se čudite što je na hiljade Ulcinjana napustilo naš grad i otišlo u inostranstvo. Odlika Vaše politike je da sve banalizijete, svedete na lične obračune, uvrede i podmetačine. Ali, mi ne bježimo od rasprave. Zato idemo dalje u raskrinakvanje Vaših manipulacija i gluposti.

Da predjemo na Bojanu. Sa koliko ste zakupaca potpisali ugovor o odvozu smeća sa Bojane? Zar je neko drugi kriv što ste nesposbni za tako nešto? Kako da platimo kad nam niko nikad nije dostavio nikakav račun? Ili da pitamo Vaše koalicione partnere kako su oni platili za svoje kućice? Vaše teze su smiješne i besmislene i plod su frustracija, a ne racionalnosti! Pritom zaboravljate da je Vaš bivši predsjednik digao ruku da se postave granice Morskog dobra, pa sad treba da budemo stranci i na rijeci naših djedova. To vi hocete, da tamo, kao i u Štoju i u gradu bude što manje Ulcinjana, a dok ljudi odlaze, Vi da punite džepove i pušite tompuse po pijaci!

Polako malo, nismo Vam ni Ferhat ni Nazif ni Meto ni Fatmir, a pogotovo ne Duško ili Milo. To što ste prihvatili ulogu piona je Vaš problem, mi na to nećemo pristati nikada, po cijenu bilo kakvih funkcija ili bilo kojeg kredita! Najbolje tek slijedi, zato se unaprijed radujemo nastavku dijaloga!

I ponavljamo tri laka pitanja: koliko imate trenutno zaposlenih? Da li tri osobe „rade“ na famoznom „Parkingu“ na Pristanu!? Koliko ste prošle godine izdvojili novaca građana za prekovremeni rad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”
NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”

Stručna komisija ocijenila je radove Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora” koji je bio raspisan u periodu Decembar–Februar. Literarni konkurs je raspisan u okviru projekta ,,Prepoznaj,

CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju
CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju

Velika kolonija vodenih ptica koja se nalazi u Gornjem Štoju ugrožena je nelegalnim građevinskim radovima koji se odvijaju na svega 50 metara od same kolonije. Najugroženija je, prije svega, jedina kolonija

Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ
Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ

U Ulcinju je u petak svečano otvoren Zavod za hitnu medicinsku pomoć koji je renoviran i opremljen savremenom opremom. Na ovaj način zaposleni će imati bolje uslove za rad, a svi pacijenti mogućnost za

Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma
Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Hotel Azul Beach Resort Montenegro traži nove kolege u susret ljetnjoj sezoni 2023. Pozivamo sva zainteresovana lica da posjete naš hotel Azul Beach Resort Montenegro na datume 07.04.2023. i 08.04.2023.

Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA
Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA

Na ulcinjskoj Velikoj skeli, na rtu Đerane, danas je svečano obilježen početak radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u opštini Ulcinj. Riječ je o projektu Vlade