Vec prvog dana: NEKOLIKO HILJADA POTROSACA POSJETILO HIPERMARKET „VOLI“

Cungu BokanUlcinj je u četvrtak dobio reprezantativni objekat. Na Bulevaru „Teuta“ otvoren je prvi hipermarket kompanije „Voli“, koji je od otvaranja, u10 časova, već posjetilo nekoliko hiljada građana Ulcinja i turista.

Svi oni su se sami uvjerili da je jedan ovakav objekat, površine blizu 3.000 metara kvadratnih, na dva nivoa, nedostajao gradu, a iskoristili su i popust na svaki račun od 10 odsto. Ta akcija će važiti i sjutra (petak).

„Zadovoljni smo što vidimo ovakvo interesovanje. Već sada razmišljamo da otvorimo novi prodajni objekat u Ulcinju“, rekao je direktor „VOLI“-ja Dragan Bokan.

On je rekao da će ovaj objekat popuniti ponudu Ulcinja dodajući da u njemu radi 55 osoba, uglavnom iz Ulcinja.

Objekat su u pratnji Bokana obišli i gradonačelnik Ulcinja Nazif Cungu, predsjednik Skupštine opštine Ljoro Nrekić i potpredsjednik Arian Murati.

Voli 1Ceremoniji je prisustvovao i glavni izvršni direktor Erste banke Aleksa Lukić.

Dobra prakva ove kompanije da se prilikom otvaranja novih marketa, preda donacija onima kojima je pomoć najpotrebnija,  ispoštovana je i ovom prilikom. Deset najugroženijih porodica iz Ulcinja dobili su od kompanije “Voli” humanitarne pakete, u vrijednosti od 200 eura.

Takođe, nagrade su preuzeli i dobitnici u nagradnoj igri koja je u saradnji ove renomirane kompanije i Portala Ul-info organizovana u povodu otvaranja Hipermarketa „VOLI“ u Ulcinju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Policija – Ulcinj: JEDNA OSOBA UHAPŠENA, ODUZETO 100 KG DROGE
Policija – Ulcinj: JEDNA OSOBA UHAPŠENA, ODUZETO 100 KG DROGE

Službenici Stanice granične policije i Ulcinj su oduzeli oko 97 killograma skanka, te je daljim aktivnostima sa Odjeljenjem bezbjednosti Ulcinj lišena slobode jedna osoba. Naime, pripadnici granične i

Podgorica: “BOJE I DUH MEDITERANA“ ULCINJSKIH UMJETNIKA
Podgorica: “BOJE I DUH MEDITERANA“ ULCINJSKIH UMJETNIKA

Da primorje pitomo utiče na senzibilitete umjetnika koji su odrasli i žive na moru, istakla je studentkinja istorije umjetnosti Tea Mandić otvarajući u nedjelju veče izložbu djela “Boje u duhu Mediterana”.

Play Station5 nikad jeftiniji! Želiš biti njegov vlasnik?!
Play Station5 nikad jeftiniji! Želiš biti njegov vlasnik?!

Otkrij inovativno iskustvo igranja uz PS5. Sjajna grafika i najnovije funkcije čine ovu konzolu omiljenu kako među mlađom, tako i među starijom populacijom. Ekskluzivne igre te čekaju, a mi garantujemo

Ministar Đurović: ULCINJ DUGO BIO GRAD DRUGOG REDA, VIŠE NIJE TAKO
Ministar Đurović: ULCINJ DUGO BIO GRAD DRUGOG REDA, VIŠE NIJE TAKO

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović rekao je da su do sada postojali gradovi, kao što su Ulcinj i Herceg-Novi, kojima se nije dalo da idu naprijed. “Iz ne znam kojeg razloga Ulcinj je bio

CEDIS: I U SRIJEDU BEZ STRUJE DIO ULCINJA
CEDIS: I U SRIJEDU BEZ STRUJE DIO ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u ponedjeljak i srijedu, 22. marta, bez struje ostati sljedeća naselja: – u terminu od 8 do 15 sati: Donja