Wireles Montenegro: KOMUNALNA POLICIJA ULCINJ U TETRA SISTEMU

 

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKompanija Wireles Montenegro je u digitalni radio sistem TETRA uključila i Komunalnu policiju Opštine Ulcinj.

Za njihove potrebe Opština je obezbijedila osam ručnih, dvije kolske i jednu fiksnu opremu za komunikaciju.

Načelnik Komunalne policije Opštine Ulcinj, Saubih Mehmeti je izrazio veliko zadovoljstvo kvaltetom opreme i ubijeđen je da će se, uz pomoć ovog sistema veze, povećati efikasnost rada u okviru Komunalne policije i ostalih službi koje koriste ovaj sistem.

Sve to u cilju efikasnijeg odgovora na svakodnevne izazove i zadatke u cilju poboljšanja komunalnog reda na teritoriji opštine.

Mehmeti se takođe nada da će uskoro i služba zaštite i spašavanja Opštine Ulcinj u svoju službu inplementirati TETRA system, jer sa tom službom imaju svakodnevnu saradnju.

“Sada smo dobili novi kvalitet komunikacija koji je značajan je za podizanje efikasnosti kako u okviru same službe, tako i u komunikaciji sa ostalim službama sa kojima saradjujemo”, zaključio je Mehmeti.

Pripadnici kompanije Wireless Montenegro su u obavili obuku za zaposlene Komunalne policije, koji su se tom prilikom iskazali zadovoljstvo zbog mogućnosti da koriste opremu koja im je uručena.

O direktnoj društvenoj koristi od korištenja Tetra sistema Boris Camović, menadžer prodaje u kompaniji Wireless Montenegro, kaže da građani Crne Gore, usljed bezbjedne, usaglašene i efikasne komunikacije imaju direktnu korist.

„TETRA“ omogućava vezu bez teritorijalnih ograničenja i za razliku od analognog, ovaj digitalni radio sistem obezbjeđuje bolje prostiranje signala, povećanu otpornost na smetnje, integraciju prenosa različitih tipova informacija, kao i visok stepen zaštite od prisluškivanja i ometanja“, navodi on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Ulcinj: POČASNI GRAĐANI STEINACKER, BEQIRAJ I DOBRECI
Ulcinj: POČASNI GRAĐANI STEINACKER, BEQIRAJ I DOBRECI

Bivša njemačka ambasadorka u Crnoj Gori Gudrun Elizabeth Steinacker, predsjednik Udruženja Ulcinjana u Draču Zyhni Beqiraj i (posthumno) prof. dr Sim Gjon Dobreci biće proglašeni počasnim građanima Ulcinja,

U povodu Dana Opštine: ODRŽAN KONCERT UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE ZA MUZIKU I BALET
U povodu Dana Opštine: ODRŽAN KONCERT UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE ZA MUZIKU I BALET

U Galeriji ulcinjskog Centra za kulturu u srijedu je održan tradicionalni koncert  učenika Osnovne škole za muziku i balet. Kako je kazala direktorka te institucije Fatime Katana Buzuku, riječ je o poklonu

Jakov Milatović u Ulcinju: Ponosni na istoriju koju stvaramo zajedno
Jakov Milatović u Ulcinju: Ponosni na istoriju koju stvaramo zajedno

  “Oslobođeni od straha i pritiska, cijelom zemljom pronijeli smo zdravu viziju o Crnoj Gori. Onu viziju u kojoj su svi njeni građani i građanke najveće bogatstvo, onu u kojoj svi jednako uživaju privilegije

Fudbal: VAŽNA POBJEDA „OTRANT OLYMPICA“
Fudbal: VAŽNA POBJEDA „OTRANT OLYMPICA“

Fudbaleri „Otrant Olympica“ ostvarili su u srijedu važnu pobjedu na domaćem terenu. Izabranici Dejana Vukićevića su rezultatom 2:0 porazili ekipu „Igala“, direktnog konkurenta za opstanak u Drugoj crnogorskoj

Supermarket SARS: I ove nedjelje dođi, i dobro prođi!
Supermarket SARS: I ove nedjelje dođi, i dobro prođi!

Posjetite nas i iskoristite vrhunsku ponudu koju smo spremili za vas! Akcija važi u svim SARS marketima. Akcija na istaknute proizvode važi do 08.04. (subota). Besplatna dostava na kućnu adresu: 067 040