Zena od sultana i ponuda koja se ne odbija!

Popularnost „Žene od sultana“ je gotovo pa neobjašnjiva!

Ovaj mega hit raketirao je mladu Tijanu Milentijević u sam vrh estradne scene. Pjesma je zaluđela fanove, širom Balkana, a društvene mreže doslovno „vrište“ od muzike prelijepe Tijane.

Mega popularna „Žena od sultana“ zajedno sa sportskom kladionicom Meridian, snimila je fenomenalni spot, od kojeg televizijski programi, društvene mreže i internet „GORE“ bez prestanka!

Za samo 30, sekundi, neodoljiva Tijana uspjela je da osvoji srca svih fanova, i da predstavi ,,ponudu koja se odbija“!zena od sultanaTijana Milentijević i sportska kladionica Meridian, svim novoregistrovanim igračima poklanjaju 10€ BEZ USLOVA za nabolje sportsko kladjenje.

Ali, naravno da to nije sve, jer 100 besplatnih spinova bez uslova, samo neko naivan može da propusti.

U ovom mega projektu zajedno sa Tijanom, učestvovala je i buduća grandova zvijezda Ivana Cvikić, koja sa „sultanijom“ čini savršen tandem.

Iako savršen tandem, ipak je jača polovina za njih bila tu, pa je tako ultra popularni MMA borac Čedo Pantić učinio sve da ove neodoljive ljepotice budu sigurne i uživaju.

U nastavku možete pogledati reklamu https://www.youtube.com/watch?v=6GtvC6-dbzY

Prelijepa Tijana je definitino odlučila, da svojim izgledom, muzikom i glasom zarobi srca fanova na cjelom Balkanu, i zato se zna zašto je njena odluka Meridian, jer samo je Meridian – kuća najbolje ponude i najvećih bonusa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”
NVO Drug: Rezultati Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora”

Stručna komisija ocijenila je radove Literarnog konkursa ,,Govor mržnje nije sloboda govora” koji je bio raspisan u periodu Decembar–Februar. Literarni konkurs je raspisan u okviru projekta ,,Prepoznaj,

CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju
CZIP: Ugrožena najvažnija kolonija ptica u Ulcinju

Velika kolonija vodenih ptica koja se nalazi u Gornjem Štoju ugrožena je nelegalnim građevinskim radovima koji se odvijaju na svega 50 metara od same kolonije. Najugroženija je, prije svega, jedina kolonija

Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ
Ulcinj: RENOVIRANA I OPREMLJENA HITNA POMOĆ

U Ulcinju je u petak svečano otvoren Zavod za hitnu medicinsku pomoć koji je renoviran i opremljen savremenom opremom. Na ovaj način zaposleni će imati bolje uslove za rad, a svi pacijenti mogućnost za

Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma
Krajem naredne sedmice: Open day Hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Hotel Azul Beach Resort Montenegro traži nove kolege u susret ljetnjoj sezoni 2023. Pozivamo sva zainteresovana lica da posjete naš hotel Azul Beach Resort Montenegro na datume 07.04.2023. i 08.04.2023.

Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA
Počeo projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže: ULCINJ UŠAO U NOVU FAZU RAZVOJA

Na ulcinjskoj Velikoj skeli, na rtu Đerane, danas je svečano obilježen početak radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u opštini Ulcinj. Riječ je o projektu Vlade